Com signar un pdf amb l’idCAT

Si ja tens el certificat idCAT instal·lat a l’ordinador, has d’obrir el pdf amb Adobe Acrobat Reader i seguir els següents passos:

Certificat instal·lat a Chrome o Internet Explorer

1-Anar a Eines

Seleccionar Certificats

2– Seleccionar l’opció Signa digitalment

3– sortirà rectangle blau que haureu de moure fins a portar-lo a  l’espai on voleu que aparegui la signatura.

4– automàticament demanarà el certificat amb el que voleu realitzar la signatura.

5– i finalment la signatura quedarà així:

Certificat instal·lat a Firefox

Cal que segueixis els mateixos passos del punt anterior, però prèviament hauràs de realitzar una exportació de l’idCAT des de Firefox, trobaràs els passos en la següent FAQ:

Puc fer servir l’idCAT o T-CAT P en més d’un ordinador o navegador?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 68% l'ha trobat útil (475 vots)