Com signar un pdf amb l’idCAT

Si ja tens el certificat idCAT instal·lat a l’ordinador, has d’obrir el pdf i seguir els següents passos:

1-Anar a Eines

Seleccionar Certificats

2– Seleccionar l’opció Signa digitalment

3– sortirà rectangle blau que haureu de moure fins a portar-lo a  l’espai on voleu que aparegui la signatura.

4– automàticament demanarà el certificat amb el que voleu realitzar la signatura.

5– i finalment la signatura quedarà així:

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 69% l'ha trobat útil (158 vots)
Millora aquest contingut

18 Comentaris

1. perquè tinc la versió d’Adobe reader XI i quan vull agregar un ID digital em diu el següent:
    Deseo firmar documento mediante:
    Mi ID digital existente de:
    Un archivo
    Un ID digital de itinerancia al que se accede a través de un servidor
    Un dispositivo conectado a este equipo

I no sé què escollir ni on buscar-ho

1. Hola Laura,

Et recomanem contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

2. Quan intento signar digitalment un pdf em demana el fitxer on hi ha el certificat i també el Digital ID password. No sé quin és aquest password, he provat d’introduïr el codi personal de 4 xifres, el número de sèrie, la resposta a la pregunta, però cap funciona. Com puc saber el meu password.

1. Hola,

És possible que hagi protegit l’idCAT amb una paraula de pas, si l’oblides, no es pot recuperar i hauries d’anar a una Entitat de Registre idCAT a sol·licitar la revocació i nova emissió del certificat.
      Si n’estàs segur que no l’has protegit pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

1. Hola César,

Cuando se abre el pdf, justo al lado de inicio esta el menú de herramientas.

Si aun así tienes dudas, puedes contactar con nuestro Centro de Atención al usuario a través del botón “abre una petición” que encontraras en la parte superior derecha de esta misma pagina.

Atentamente,

Soporte AOC

1. Hola Gemma,

L’opció de signatura digital amb Adobe Reader dc és la mateixa que s’indica a la FAQ sobre la que fas referència.
      Si tens algun dubte en concret, si us plau, contacta amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

1. Hola Marta,

T’indiquem el mateix que a la Gemma. Tanmateix, us adjuntem captura de pantalla per tal que veieu que si que hi és la opció.

Signatura Adobe DC

Qualsevol dubte addicional, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aqueta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

1. Hola Mario,

Per tal de signar un pdf, no hi ha més passos que els que s’indiquen a la FAQ sobre la qual fas referència. Si tens cap dubte, et recomanem contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari des del botó obre una petició que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

1. Hola Oriol,

L’apartat “eines” dins d’un pdf el veuràs a la part superior esquerre, al costat “d’inici”, en cas que segueixis amb dubtes, et recomanem que contactis amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

3. Hola, normalment no he tingut cap problema però ara el document PDF em demana el PIN del certificat, introdueixo el que vaig donar a l’oficina IdCat i em diu que no és vàlid
    Haig de revocar aquest idCat i fer-me un de nou ?
    gràcies
    Josep

4. Hola,
    Vaig instal·lar el certificat IDCAT fa un mes i mig aproximadament, i ara no m’apareix. Com si no l’hagués instal·lat. Pot ser que al no utilitzar-lo hagi caducat? l’haig de tornar a renovar?

1. Hola Anna,

L’idCAT queda instal·lat en el navegador des d’on es fa la descàrrega, no caduca pel fet de no utilitzar-lo, la seva vigència és de 4 anys des de que es descarrega.

Per a més informació si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la plana.