Puc saber l’estat de les notificacions enviades a tots els destinataris?

Hi ha dues maneres de realitzar una notificació:

  • Si es fa la notificació afegint N destinataris, el sistema envia N notificacions i l’ens veurà l’estat (acceptada, rebutjada…) de cadascuna d’elles.
  • En canvi, si s’afegeix un primer destinatari a la notificació i a través del botó “Autoritza més destinataris” s’afegeixen uns altres, no seran N notificacions les que s’envien sinó que serà una enviada a diferents contactes. Tots els contactes rebran l’avís i qualsevol d’ells podrà acceptar-la, però un cop s’accepti o rebutgi per un usuari la resta ja només podrà visualitzar-la. L’ens veurà l’estat de la notificació del primer destinatari que l’ha acceptat.

Una altra manera de fer una mateixa notificació compartida entre diferents usuaris, és seleccionar un grup de contactes, des de l’opció Grups i seleccionar l’opció “Compartir la notificació”.

En aquest sentit, si el que l’ens vol és saber l’estat de les notificacions enviades a tots els destinataris, ha de tenir present fer la notificació de la primera manera indicada, es a dir, creant N notificacions per a N destinataris.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 22% l'ha trobat útil (9 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN