Requisits tècnics mínims per ser Entitat de Registre T-CAT

Els requisits tècnics mínims que són necessaris i recomanables per a ser Entitat de Registre T-CAT són:

Requisits mínims:

• Windows 10
  • Versió Java 8 Update 201
  • Processador: CPU Intel Core Duo o Superior / AMD Athlon 64
  • Memòria RAM: 4 GB
  • Disc dur: 100 Gb
  • Per poder comprovar que tot està ben instal·lat existeix la següent adreça URL: https://scd.aoc.cat/test/dosysinfo

Requisits recomanats:

• Windows 10 64 bits
  • Processador: CPU Intel Core Duo o Superior / AMD Athlon 64
  • Memòria RAM: 8 Gb
  • Disc dur: 250 Gb

A part d’aquests requisits caldrà:

• Una impressora de targetes: mirar preus els preus públics de la web del Consorci AOC dins del servei CATCert.
  • Una versió actualitzada de Google Chrome
  • Versió 3.0.124 de SafeSign
  • Connectivitat amb les següents URLs:
  1. https://scd.aoc.cat
  2. https://scr.preproduccio.aoc.cat
  3. https://chrome.google.com/webstore/detail/gbnebfpbcgannlpkbnicccifohbnghba
  4. http://descargas.firmaprofesional.com/instalador/HostInstaller.exe
Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 33% l'ha trobat útil (3 vots)