Requisits tècnics d’accés a notificacions d’e-NOTUM

Els requisits tècnics mínims que han de complir els ciutadans i empreses usuàries del servei de notificacions electròniques són els següents:

1).- Navegadors suportats: en relació amb els navegadors, visiteu aquest enllaç per informar-vos https://consorciaoc.github.io/browser-support/

2).- Certificats digitals: si accediu amb certificat digital, cal comprovar que:

3).- Comprovació de les restriccions de seguretat en entorns corporatius: en alguns entorns corporatius i per motius de seguretat, el tallafocs pot imposar restriccions d’accés a webs i aplicacions. En aquest cas, cal comprovar amb el responsable de seguretat de l’empresa que es pugui accedir a https://usuari.enotum.cat