A quines entitats i empreses de la Generalitat he d’enviar e-factures?

A continuació trobareu un enllaç amb la relació d’entitats i empreses públiques de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic davant de les quals s’ha de facturar electrònicament: http://economia.gencat.cat/ca/70_ambits_actuacio/tresoreria_i_pagaments/factura-electronica/

factura electronica

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-4 rating, 20 votes)
El 40% l'ha trobat útil (20 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

  1. Hola Yves,

   La página de destino corresponde a una web de la Generalitat que sólo se ofrece en catalán. No obstante, puedes utilizar el traductor de Google para navegar por ella.
   Copia la dirección de destino en el cuadro izquierdo que encontrarás en esta pàgina https://translate.google.com y clica en el enlace que te aparecerá en el derecho. Así accederás a una versión traducida al castellano (o al idioma que prefieras).

   Esperamos que te sea de ayuda.

 1. Tornaria a ensenyar, com al principi, els codis DIR3 de les administracions que ja ho tenen. Tenim molts problemes amb això i facilitaria la feina. Encara que vosaltres no reviseu aquests codis, si els posem malament si que dona error i les rebutgeu. Tindríeu que tindre un llistat lliure, com teníeu l’any passat.

CA ES EN