Requisits tècnics mínims per ser Entitat de Registre idCAT?

Per entrar a la web d’operador idCAT, la configuració de l’equip de l’operador ha de ser la següent:

– Sistema Operatiu: Windows 10.

– Navegador: Internet Explorer 11.0. No es permet l’accés amb altres navegadors.

– Afegir als llocs de confiança del navegador l’adreça: https://*.idcat.cat

– Darrera versió de Java instal·lada.

– Connexió: Els Ports TCP/IP 80, 443 i 4443 han d’estar habilitats.

Per altra banda, com que per entrar a la web d’operador idCAT, és necessari entrar amb un certificat digital emès pel Consorci AOC, cal tenir l’equip configurat per utilitzar una T-CAT. Això inclou:

– Tenir les claus públiques del Consorci AOC instal·lades (instal·la-les clicant aquí)

– Un lector de targetes instal·lat (consulta els lectors homologats pel Consorci AOC clicant aquí)

– El programari de gestió del certificat que trobaràs aquí

– Disposar de l’eina Formsign instal·lada al pc.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)