Quins requisits mínims ha de tenir el meu equip per fer servir l’idCAT?

Per fer servir el certificat idCAT, els requisits són:

– Tenir una de les següents combinacions, com a mínim, de sistema operatiu i navegador:

· Windows XP i Internet Explorer 7

· Linux Ubuntu 10.4 i Firefox 3.6.13

· MAC 10.5.8 i Safari 4.0.2

– Tenir instal·lades les claus públiques de CATCert, disponibles al següent enllaç.

– Si, a més, vols identificar-te a portals d’administracions publiques, hauràs de tenir una connexió a internet.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+4 rating, 14 votes)
El 64% l'ha trobat útil (14 vots)