Quins requisits mínims ha de tenir a l’equip per fer servir l’idCAT?

Per fer servir el certificat idCAT, els requisits són:

– Tenir una de les següents combinacions, com a mínim, de sistema operatiu i navegador:

· Windows 7  i Internet Explorer 10.0, Firefox 41.0 i Google Chrome 45.0.2454.101

· Linux Ubuntu 10.4 i Firefox 3.6.13

· MAC 10.7 i Safari 9.0

– Tenir instal·lades les claus públiques de CATCert, disponibles al següent enllaç.

– Si, a més, vols identificar-te a portals d’administracions publiques, hauràs de tenir una connexió a internet.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 67% l'ha trobat útil (15 vots)