Quins requisits mínims ha de tenir a l’equip per fer servir l’idCAT?

Per fer servir el certificat idCAT, els requisits mínims són:

1. Tenir una de les següents combinacions, com a mínim, de sistema operatiu i navegador:
    • Windows 7  i Internet Explorer 10.0, Firefox 41.0 i Google Chrome 45.0.2454.101
    • · Linux Ubuntu 10.4 i Firefox 3.6.13
    • · MAC 10.7 i Safari 9.0
  2. Tenir instal·lades les claus públiques de CATCert.
  3. Si, a més, vols identificar-te a portals d’administracions publiques, hauràs de tenir una connexió a internet.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 67% l'ha trobat útil (18 vots)