Quins passos he de seguir per a activar la plataforma e-TRAM?

Trobaràs el tràmit per sol·licitar el servei, a EACAT Tràmits > prestador Consorci AOC, Servei CAOC – Sol·licitud de serveis > Tràmit “Sol·licitud d’alta i modificació dels serveis de l’AOC”:

Pantalla tràmit EACAT sol·licitud de serveis AOC

 

Per tant, hauràs d’emplenar el document PDF de Sol·licitud d’alta i modificació dels serveis de l’AOC i el Formulari de configuració corresponent al teu cas concret:

És important que consideris per emplenar el document de parametrització del servei:

  • La persona que s’assigna com a responsable del tràmit serà la que rebrà els missatges d’avís de noves sol·licituds per correu electrònic.
  • Que pots definir grups, entenent que un grup és un conjunt de persones definides amb un nom, de manera que un tràmit no depengui únicament d’una persona, en cas que la persona responsable estigui absent, ens permetrà que els avisos arribin a totes les persones del grup i no faci falta modificar la persona responsable.
  • Que el temps de resposta es el que dona l’Ajuntament per resoldre o respondre a la sol·licitud, en cas que no s’especifici res, són 90 dies.

És important que consideris per tramitar el formulari d’alta del servei:

  • Que el formulari d’alta s’ha de descarregar des de l’ens que demana el servei.
  • Que per poder descarregar el formulari d’alta, cal que el gestor d’usuaris d’EACAT t’hagi assignat permisos del “servei CAOC – Sol·licitud de Serveis”.
  • Que, un cop emplenat i validat el formulari, caldrà signar-ho electrònicament i enviar-ho a través del botó “Envia” del propi formulari o a través d’EACAT Tràmits > Finestreta de Registre.
  • Si desitges que aparegui l‘escut del teu ens el pots fer arribar com adjunt dins del formulari de sol·licitud d’Alta o Modificació dels serveis de l’AOC, a l’apartat “Logotip de l’ens”
    • Format GIF o JPG. Màxim 60 pìxels d’alçada

 

Nota: Qualsevol modificació en relació a la configuració d’e-TRAM caldrà que facis arribar de nou el formulari de configuració publicat a la ruta Serveis – e-TRAM – Pestanya “Com sol·licitar-ho?”, del web del Consorci AOC: www.aoc.cat. juntament amb el formulari d’alta del servei  que trobaràs a l’EACAT>Tràmits>Consorci AOC>Sol·licitud de serveis

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami