Quins missatges rebrà el destinatari d’una notificació eletrònica?

En dipositar-se la notificació, el notificat rebrà un correu i un SMS (opcional, només si s’ha indicat un mòbil) indicant que disposa d’una notificació de l’organisme.

notum1

Per defecte, e-NOTUM enviarà un recordatori al destinatari a la meitat del termini (cinquè dia en els casos generals o tercer dia en l’àmbit de contractació). Excepte en el casos en que l’ens emissor de la notificació hagi definit un termini personalitzat en l’enviament.

 

 

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 62% l'ha trobat útil (21 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

 1. Signatura notificació
  Problemes amb la càrrega de l’applet? Visiteu la plana de suport o torneu-ho a provar.
  Necessiteu ajuda?
  Després de sortir aquest missatge al intentar accedir a una comunicació a traves de e-notum , anem a ajuda i surt plana desconeguda. Anant a suport no troba cap element relacionat amb “Problemes amb la càrrega de l’applet al fer una cerca. Per tant no saps que més fer per resoldre la impossibilitat d’accedir a una notificació de e-notum

  1. Hola Jaume,

   Per tal que la teva consulta pugui ser tractada de manera correcta, et recomanem que contactis amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN