Quins missatges rebrà el destinatari d’una notificació eletrònica?

En dipositar-se la notificació, el notificat rebrà un correu i un SMS (opcional, només si s’ha indicat un mòbil) indicant que disposa d’una notificació de l’organisme.

notum1

Per defecte, e-NOTUM enviarà un recordatori al destinatari a la meitat del termini (cinquè dia en els casos generals o tercer dia en l’àmbit de contractació). Excepte en el casos en que l’ens emissor de la notificació hagi definit un termini personalitzat en l’enviament.

 

 

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+5 rating, 19 votes)
El 65% l'ha trobat útil (20 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

 1. Signatura notificació
  Problemes amb la càrrega de l’applet? Visiteu la plana de suport o torneu-ho a provar.
  Necessiteu ajuda?
  Després de sortir aquest missatge al intentar accedir a una comunicació a traves de e-notum , anem a ajuda i surt plana desconeguda. Anant a suport no troba cap element relacionat amb “Problemes amb la càrrega de l’applet al fer una cerca. Per tant no saps que més fer per resoldre la impossibilitat d’accedir a una notificació de e-notum

  1. Hola Jaume,

   Per tal que la teva consulta pugui ser tractada de manera correcta, et recomanem que contactis amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN