Quins formats de documents pot signar PSA?

PSA permet signar i verificar els següents tipus de continguts:

Qualsevol fitxer binari, especialment en la modalitat de signatura cega. Específicament cal tractar en aquest cas la signatura de fitxers gràfics suportant els següents formats:

– Format JPEG, en les seves diferents versions.

– Format GIF, en les seves diferents versions.

– Format TIFF, en les seves diferents versions.

Qualsevol document XML, amb tractament de les transformacions corresponents a la visualització dels mateixos (com XSLT o XHTML) i, específicament, totes les capacitats de signatura electrònica sobre continguts i metadades dels següents esquemes.

– Open Document.

– Open XML Office.

Qualsevol versió de documents Adobe PDF, fins a l’especificació PDF Reference versió 1.7, amb suport específic per a les signatures anomenades ordinària i MDP, amb els mètodes de resum criptogràfic anomenats Byte Range i Object Digest, i amb suport dels diferents formats de diccionaris de signatura (Signature Dictionary) i de manifestacions legals (Legal Attestation Dictionary). Dóna suport a l’anomenada signature appearance per facilitar la presentació de la signatura a l’usuari.
 Els documents en format PDF que hagin estat signats mitjançant PSA són compatibles – i les signatures es poden validar – amb l’última versió de l’Adobe Reader, i també amb versions anteriors (a partir de la versió 6).

Qualsevol versió de missatges S/MIME, als efectes d’embolcallar documents i signatures electròniques a enviar o rebre en aquest format – freqüentment emprat en correu electrònic segur, considerant específicament l’embolcall simple i, com a mínim, l’embolcall triple (Triple Wrapping). Els documents en format S/MIME que hagin estat signats mitjançant PSA són compatibles – i les signatures es poden validar – amb les últimes versions dels gestors de correu electrònic Microsoft Outlook i Thunderbird.

Resum criptogràfic de les dades. PSA també permet generar la signatura a partir del resum criptogràfic de les dades a signar.

NoNo
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)