Quins dispositius i sistemes operatius s’admeten?

Es pot tramitar amb els principals sistemes operatius (Windows, IOS o Linux) però, de moment, no es pot accedir des de dispositius mòbils o tauletes. S’està treballant en aquesta possibilitat per tal d’oferir-la als usuaris del servei.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 56% l'ha trobat útil (9 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Hola Sebastià,

Des d’aquí no et podem ajudar, doncs ens manca informació. Pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, des del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina. Si els expliques de manera detallada quina es la teva consulta, o el teu dubte estaran encantats d’ajudar-te!