Quins canvis he de fer a les URL vinculats a la nova versió d’e-TRAM?

És necessari que canviïs l’enllaç a la nova versió de l’e-TRAM a tot arreu on el tinguis disponible des de la teva web (inclou els bànners d’accés, enllaç de “tramitació on-line”, enllaços des de la seu electrònica…).

Recorda que si utilitzes una pàgina de descripció pròpia ho hauràs de tenir present i canviar els enllaços individuals a descripcions i formularis. Exemple:

tram002

Si disposes de seu electrònica, a l’apartat de certificats digitals, també caldrà actualitzar el canvi. Concretament hauràs de posar l’enllaç on tens la teva carta de serveis; sigui de e-TRAM o pròpia. L’enllaç serà d’aquest tipus i caldrà indicar-ho amb la informació relacionada:

https://tramits.seu.cat/ABSIS/EAD/webspublicacion/eMiservicio/catala/VisorITs/24891A1DA10F4DF6B76E636E84F11358.asp?codent=XXX
Emès per a : Consorci Administració Oberta de Catalunya o el que correspongui
Emès per: Agència Catalana de Certificació o el que correspongui
Tipus certificat: Haureu de posar el tipus de certificat que feu servir

En el cas que la Seu Electrònica sigui la del Consorci AOC, aquest és l’exemple de l’apartat on has de realitzar el canvi.

seu_e_tram

T’informem que disposes de temps fins el proper 30 de setembre per a realitzar el canvi d’enllaços. Fins aquest moment mantindrem actiu un redireccionament automàtic entre enllaços antics i nous, però a partir d’aquesta data, -i per a optimitzar el rendiment de l’e-TRAM-, aquesta redirecció deixarà de ser efectiva.

Per a qualsevol dubte o consulta ens pots contactar a través del formulari de contacte.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN