Quines són les modalitats d’ús?

L’ús pel que ha estat dissenyat l’Applet d’e-signatura és el de signatura amb certificat personal i per tant, amb intervenció d’un usuari necessària per a la producció de la signatura, que es realitzarà generalment en tres passos: selecció del document a signar, selecció del certificat digital i finalment introducció del PIN per a autoritzar la generació de la signatura.
També permet realitzar signatura desatesa amb certificats d’aplicació i segells electrònics des d’un entorn servidor.

NoNo
El 38% l'ha trobat útil (8 vots)