Quines funcionalitats té PSA?

PSA ofereix les següents funcionalitats:

Generació d’una signatura digital d’un document. La signatura es generarà en conformitat a una política de signatura i podrà ser creada:

– A l’equip de l’usuari final:  quan s’hagi d’emprar un certificat que estigui en possessió d’un usuari: emmagatzemat en targeta criptogràfica (com ara un CPISR-1) o en suport software al mateix equip (com l`idCAT).

– Al component servidor del PSA: quan s’hagi d’emprar un certificat CDA, de segell electrònic o similar, que sigui accessible per al component servidor de PSA.

Suport a les necessitats de negoci en relació a la gestió de la signatura electrònica. PSA dóna suport a la gestió de polítiques de signatura múltiple, de manera que les aplicacions client poden delegar a PSA les complexes tasques de gestió involucrades en la generació de diferents variants de signatura: signatures solidàries, mancomunades, etc.

Generació de signatures per a múltiples documents. Amb una sola petició és possible sol·licitar la signatura de múltiples documents.

Generació de comprovants. L’aplicació de gestió pot sol·licitar a PSA la generació d’un comprovant associat a una signatura digital realitzada. Per això, l’aplicació de gestió ha d’indicar a PSA l’identificador de la transacció que va generar la signatura sobre la qual es desitja generar el comprovant.

NoNo
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)