Quines funcionalitats té PSA?

PSA ofereix les següents funcionalitats:

Generació d’una signatura digital d’un document. La signatura es generarà en conformitat a una política de signatura i podrà ser creada:

 – A l’equip de l’usuari final:  quan s’hagi d’emprar un certificat que estigui en possessió d’un usuari: emmagatzemat en targeta criptogràfica (com ara un CPISR-1) o en suport software al mateix equip (com l`idCAT).

 – Al component servidor del PSA: quan s’hagi d’emprar un certificat CDA, de segell electrònic o similar, que sigui accessible per al component servidor de PSA.

Suport a les necessitats de negoci en relació a la gestió de la signatura electrònica. PSA dóna suport a la gestió de polítiques de signatura múltiple, de manera que les aplicacions client poden delegar a PSA les complexes tasques de gestió involucrades en la generació de diferents variants de signatura: signatures solidàries, mancomunades, etc.

Generació de signatures per a múltiples documents. Amb una sola petició és possible sol·licitar la signatura de múltiples documents.

Generació de comprovants. L’aplicació de gestió pot sol·licitar a PSA la generació d’un comprovant associat a una signatura digital realitzada. Per això, l’aplicació de gestió ha d’indicar a PSA l’identificador de la transacció que va generar la signatura sobre la qual es desitja generar el comprovant.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami