Consulta les estadístiques de visita dels portals de Transparència

Les estadístiques associades a visites als portals de Transparència s’ofereixen ara en format de dades obertes (CSV).

Per a obtenir les dades estadístiques associades a un ens en concret cal que entreu al portal de dades obertes del mateix  a partir del seu portal de seu electrònica o de transparència tal i com es mostra a la següent imatge:

Una vegada dins l’espai de dades obertes podreu cercar el conjunt de dades que us interessi, en aquest cas “Dades de visites del portal de transparència”, i podreu accedir al detall i descarregar-vos les dades ja filtrades per a l’ens.

Tot i això, si el que voleu és obtenir un conjunt de dades global (i per tant de la totalitat d’ens locals que disposen del portal), podeu accedir al següent enllaç disposareu del conjunt global d’informació de les visites en CSV (en un únic fitxer  que conté tots els ens locals, que donat el seu seu volum requereix d’eïnes de tractament més avançades que l’excel). En ambdòs casos la informació s’actualitza mensualment.

La informació que es pot obtenir és la següent:

 1. Nombre de pàgines vistes: Nombre total de pàgines vistes; les visites repetides a una mateixa pàgina també es compten
 2. Nombre de pàgines visualitzades úniques: El nombre de pàgines visualitzades úniques és el nombre de sessions durant les quals s’ha visualitzat la pàgina especificada com a mínim una vegada. Es comptabilitza una pàgina visualitzada única per cada combinació d’URL de la pàgina + Títol de la pàgina. (+Info)
 3. Temps mitjà a la pàgina: La mitjana de temps que els usuaris han destinat a visualitzar una pantalla o una pàgina, o un conjunt de pantalles o de pàgines.
 4. Percentatge de rebots: Percentatge de visites d’una sola pàgina (és a dir, visites en què la persona ha abandonat el lloc a la pàgina d’entrada, sense interaccionar-hi. +Info)
 5. Percentatge de sortides: Percentatge de sortides del lloc des d’una pàgina o d’un conjunt de pàgines determinades (+Info).

 

 

 

 

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 88% l'ha trobat útil (8 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

 1. Bones,

  Vàries aportacions:
  1. La data de publicació de l’entrada:
  dilluns, 22 febrer 2016 11:13
  …porta a la confusió, així com, la direcció del FTP s’entèn que des del Febrer no s’actualitza dit fitxer, el qual en realitat no és. S’hauria de posar al peu la data de modificació o reflectir-ho d’una altra forma.
  2. També podrien fer una entrada perquè els interessats posin un e-mail (a l’estil: “dona’t d’alta del nostre butlletí”) i cada vegada que s’actualitzi dit fitxer s’enviï de forma automatitzada dita actualitació.
  3. Si el punt anterior no és factible o interessant per a vostès, si que estaria bé que posesin en quina periodicitat s’actualitza dit fitxer.
  4. Crec que seria molt interessant per un anàlisi intern dels Ajuntaments, al entrar a la plataforma d’edició poder veure les analítiques de les visites (origen de les visites, temps de cada visita, etc; a l’estil Google Analytics); ja que no sabem d’on provenen aquestes visites, si som nosaltres perquè estem visitant/modificant o etc, etc, etc.

  I per acabar, no hi ha el mes d’abril disponible, per quina raó? i som finals de juliol i encara no hi ha les del mes de juny!

  Gràcies!

  1. Hola Jordi,

   Pel que fa al punt 1, estem treballant per tal que es mostri la data d’actualització enlloc de la de creació. Donat que el punt 2 no es factible, hem fet que a la descàrrega del documentes es mostri el nom del mes i sobre el punt 4 s’està valorant si és possible la seva implementació.

   El mes d’abril esta pendent d’actualització, juny i juliol ja s’han afegit.

   Gràcies per ajudar-nos a millorar!

   1. Gràcies a vosaltres.

    M’havia deixat una pregunta…. les estadístiques, són visites o visites úniques (treien les visites en un mateix dia de la mateixa IP)??
    O dic, perquè en el meu cas, són el responsable del meu ajuntament i no sé fins a quin punt les dades s’aproximen a la realitat.
    Merci

    1. Hola Jordi,

     Et comentem que hem traslladat el teu comentari als responsables del servei, per tal que puguin donar-te una resposta detalla.
     El numero de petició que s’ha generat es el 135467, et contestaran al teu correu.

     Gràcies

CA ES EN