Quines altres operacions estan permeses en la gestió dels documents?

A part de crear i modificar els documents, els usuaris poden:

• descarregar documents
  • Copiar, tallar i enganxar documents
  • Eliminar documents
  • Signar documents pdf

Descarregar documents

Usuari responsable: Arxiver i usuari amb permisos d’escriptura i/o lectura

Per a descarregar un document, simplement cal fer clic sobre el seu nom.

DESAL_DOCUMENT_DESCARREGA

No es poden descarregar més d’un document a la vegada ni tampoc es pot descarregar l’expedient.

Copiar, tallar i enganxar documents

Usuari responsable: Arxiver i usuari amb permisos d’escriptura

Per copiar un document, cal marcar el “check-box” situat a l’esquerra del document, i fer clic sobre botó “Copia”. Aquesta acció mantindrà el document original i crearà una copia nova del mateix en l’expedient a on s’enganxi.

DESAL_DOCUMENT_COPIAR

Per a moure un document, cal marcar el “check-box” situat a l’esquerra del document, i fer clic sobre el botó “Talla”. Aquesta acció, mourà el document al nou expedient a on s’enganxi.

DESAL_DOCUMENT_TALLAR

Per copiar o moure un document a un expedient, cal copiar-ne o tallar-ne un prèviament. A continuació, un cop situat al expedient de destí desitjat, caldrà fer clic al botó “Enganxa”. Alguna de les metadades del document s’actualitzen quan s’ubica a un nou expedient.

desal_document_enganxa1

DESAL_DOCUMENT_ENAGANXA2

Les metadades que s’actualitzen són:

• Codi de referència
      • Unitat productora
      • Número de document
      • ID
      • URL DESA’L
      • Sensibilitat dades LOPD
      • Nivell d’accés

Eliminar un document

Usuari responsable: usuari amb permisos d’escriptura

Per eliminar un document, s’ha de marcar el “check-box” situat a l’esquerra, i fer clic sobre el botó “Elimina”.

A continuació, es mostrarà un missatge de confirmació per assegurar que realment es vol eliminar un document, si és així, caldrà fer clic el botó “Accepta”.

DESAL_DOCUMENT_ELIMINAR

Signar documents

Els documents PDF es poden signar electrònicament mitjançant l’applet de signatura del Consorci AOC. Quan es tracti d’un document PDF i sigui seleccionat s’habilitarà un botó “signa”.

En aquest moment es carregarà l’applet de signatura i es podrà signar el document. Cal tenir present que al signar el document es sobreescriurà el document original. La signatura que es genera és del tipus avançat i inclou segell de temps

DESAL_DOCUMENT_SIGNAR1

DESAL_DOCUMENT_SIGNAR2