Diferència entre la revocació i la suspensió del certificat idCAT

La suspensió implica una anul·lació temporal del certificat durant un màxim de 120 dies. Durant aquest període de temps es pot revertir demanant l’habilitació del certificat a una Entitat de Registre idCAT. Si finalitzat aquest període, no s’ha habilitat el certificat, aquest es revocarà automàticament. La suspensió és necessària quan el titular sospita que un tercer pot haver tingut o pot tenir, accés al seu certificat, o bé, en té la certesa, però no pot acudir a una Entitat de Registre idCAT per a sol·licitar la inhabilitació total d’aquest (revocació). Per suspendre el certificat idCAT cal trucar al nostre Centre d’Atenció a l’Usuari (900 90 50 90) i respondre correctament a la pregunta secreta (aquesta pregunta és formulada pel propi ciutadà el dia de la sol·licitud del idCAT)

La revocació del certificat idCAT implica la seva anul·lació permanent i s’ha de demanar a una Entitat de Registre idCAT presencialment. Troba la teva Entitat de Registre idCAT a On puc obtenir l’idCAT Certificat?

Nota: Si has perdut l’idcat i l’has retrobat, el procés mitjançant el qual un certificat suspès torna a ser vàlid per poder-lo fer servir de nou és l’habilitació. Per fer-ho has d’anar en persona a una entitat de registre, amb el teu document d’identitat.

Atenció! L’habilitació s’ha de realitzar abans de 120 dies, a comptar des del dia en que es va suspendre el certificat. Passat aquest període passarà a estat “revocat” automàticament i de forma irreversible.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-1 puntuación, 31 votos)
El 44% l'ha trobat útil (16 vots)
X