Quin és el logo que apareix al Servei de Seu-e 2.0 i Transparència?

La imatge que apareix per defecte al Servei de Seu-e 2.0 i Transparència és l’escut oficial del vostre ens i que obtenim del Registre del sector públic local de Catalunya ( base de dades del Municat), en cas que estigui disponible.

En el cas que no aparegui, no us preocupeu, ja que en el termini de 15 dies, un cop us fem arribar la comunicació d’alta del servei, us publicarem, en el seu defecte, el logo que tingueu a la base de dades dels serveis del Consorci AOC.

Si desitgeu que aquesta imatge que us hem publicat sigui un altre, cal que ens la feu arribar a través del formulari de contacte amb les següents característiques: format PNG, sense el nom de l’ens, amb fons transparent i amb unes mides de mínim 150px d’alçada.

Important: la imatge que es carregarà, s’ubicarà en substitució de l’actual, i per tant, el millor és que no contingui el nom de l’ens, ja que ja apareix al costat d’aquesta automàticament. Però si el vostre logo adjunta el nom de l’ens, quan aquest es carregui, s’eliminarà el nom de l’ens que apareix per defecte al costat del logo.

 

Podeu veure on es carregarà en la següent imatge.

imatge_logo

 

 

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+2 puntuación, 2 votos)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
X