Què he de fer per utilitzar l’idCAT?

Has de seguir les instruccions que apareixen al document de compareixença que et van lliurar en el moment de l’emissió de l’idCAT o al correu electrònic que vas rebre.

Un cop fet això, tindràs l’idCAT al magatzem de certificats del navegador:

• Amb Internet Explorer: A Eines> Opcions d’internet > Contingut > Certificats > Personal
  • Amb Mozilla Firefox: A Menú > Opcions > Avançat > Certificats > Veure certificats > Els vostres certificats
  • Amb Google Chrome: A Configuració > Mostrar opcions avançades > HTTPS/SSL > Administrar certificats > Personal.
  • Amb Safari: Carpeta “llaveros” del vostre Mac (simplement escrivint la paraula “llaveros” al Finder ja apareix) > Subapartat “Mis certificados”

I ja podràs utilitzar l’idCAT per signar o xifrar documents o fitxers, o per identificar-te a  portals de l’administració.

Si el certificat està protegit amb una paraula de pas, l’hauràs d’introduir cada cop que el facis servir.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 52% l'ha trobat útil (21 vots)