Què he de fer per utilitzar l’idCAT?

Has de seguir les instruccions que apareixen al document de compareixença que et van lliurar en el moment de l’emissió de l’idCAT o al correu electrònic que vas rebre.

Un cop fet això, tindràs l’idCAT al magatzem de certificats del navegador:

– Amb Internet Explorer: A Eines> Opcions d’internet > Contingut > Certificats > Personal

– Amb Mozilla Firefox: A Menú > Opcions > Avançat > Certificats > Veure certificats > Els vostres certificats

– Amb Google Chrome: A Configuració > Mostrar opcions avançades > HTTPS/SSL > Administrar certificats > Personal.

I ja podràs utilitzar l’idCAT per signar o xifrar documents o fitxers, o per identificar-te a  portals de l’administració.

Si el certificat està protegit amb una paraula de pas, l’hauràs d’introduir cada cop que el facis servir.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+1 rating, 17 votes)
El 60% l'ha trobat útil (10 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Eva Maria Abenza Martí

Porto més d’una hora donant voltes per la seva web i encara no en tinc ni idea de com puc signar un document que vulgui enviar o un correu electrònic.

1. Hola Eva Maria,

A la següent FAQ: Usos dels certificats digitals idCAT, trobaràs com pots signar diferents documents, en cas que no resolgui el teu dubte et recomenem que et posis en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pagina.

Gràcies!