Què necessita tenir una ER-idCAT per a poder emetre idCAT’s en Clauer?

Primer de tot, per tal de fer servir la targeta d’operador, necessita tenir un lector de targetes criptogràfiques, i tenir-ne els components instal·lats.

En segon lloc, és necessari tenir el gestor del token (o gestor de testimonis) instal·lat a l’equip, per tal de poder fer servir el lector de targetes.

En la següent FAQ: programari d’instal·lació de la T-CAT, trobareu, tant la llista de lectors homologats, com el programari d’instal·lació per a fer servir la targeta d’operador.

A més, és necessari tenir instal·lat el programari del clauer idCAT, que està disponible a www.idcat.cat/clauer, amb la opció “Suport firefox/mozilla” activada.

També cal tenir instal·lada la versió de Java 1.6 update 3 (o superior) per tal de poder fer la generació del certificat en Clauer.

Amb tots aquests components ben instal·lats, l’equip està preparat per a emetre idCAT’s en Clauer.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)