Què entenem per “Finestra única empresarial”?

La Finestreta Única Empresarial (FUE) és el punt de referència únic dels emprenedors, empresaris i intermediaris en la seva relació amb l’Administració.

És l’espai físic o virtual des d’on es poedn fer totes les gestions necessàries per desenvolupar activitats econòmiques, amb independència de l’Administració responsable.

El portal web Canal Empresa ha estat concebut per ajudar els empresaris, els professionals i els intermediaris en els seus tràmits i gestions administratives, independentment de l’administració que en sigui responsable (ajuntaments, Generalitat o Estat).

A més, Canal Empresa ofereix tota la informació relacionada amb el món de l’empresa ordenada per temes, per sectors d’activitat i per cicle de vida. És a dir, també classifica la informació segons el moment de maduresa i desenvolupament en el qual es pugui trobar un negoci.

Aquest portal telemàtic interactiu s’emmarca en el Pla d’Implementació de la Finestreta Única Empresarial, que impulsa la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de reduir les càrregues administratives a les empreses i facilitar-ne l’activitat econòmica.

Una de les funcionalitats de Canal Empresa és la incorporació de la Cerca guiada de tràmits, una eina gratuïta en línia que informa dels tràmits que s’han de realitzar segons l’activitat a desenvolupar, a partir d’un seguit de preguntes i respostes que acaben definint i informant dels tràmits, l’ordre, el lloc, els requisits,  els documents i formularis necessaris i les taxes a pagar.

Informació a publicar:

Aquest ítem facilita la publicació d’enllaços de forma automàtica tant a la cerca guiada de tràmits com al Canal Empresa.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-2 puntuación, 6 votos)
El 67% l'ha trobat útil (3 vots)
X