Camp Usuari MS Windows de la sol·licitud de certificat personal

Quan es sol·licita una certificat personal T-CAT (en targeta o programari), es pot configurar l’accés al teu usuari Windows mitjançant la identificació amb certificat, enlloc d’un nom d’usuari i una paraula de pas, sempre i quant el teu ens tingui instal·lat als seus servidors un Certificat de Controlador de Domini Segur (CDSDC) per aquest fi (Smart card logon).

Per a que el teu certificat contingui la informació necessària per fer ús d’aquesta utilitat, has d’indicar el teu nom d’usuari i el domini al que està connectat (separats per una @. P.e: cpuig@aoc.local), al camp Usuari MS Windows de la sol·licitud del mateix.

cdsdc

En cas que no vulgueu preparar el certificat per aquesta funcionalitat, deixeu en blanc aquest camp.

Per gestionar la sol·licitud i instal·lació del Certificat de servidor segur controlador de domini (CDSDC) per a Smart card logon del teu ens consulta la documentació inclosa en aquests arxius.

CDSCD-1_Windows 2008_32_bits
CDSCD-1_Windows 2008_64_bits

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-1 puntuación, 1 votos)