Què he de fer si no disposo del servei FUE Local en relació amb la Llei 16/2015?

Els ajuntaments catalans que no han sol·licitat fins al moment el servei FUE Local, disposen del modelat estàndard dels formularis i tràmits que s’ha preparat (en paper), així com del quadre tècnic que inclou els règim d’intervenció d’activitats amb tots els annexes (inclosos els de la Llei de simplificació).

A partir del dia 13 d’agost, amb l’entrada en vigor de la Llei 16/2015 de simplificació de l’activitat administrativa de l’Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d’impuls de l’activitat econòmica, a la web del servei podran també sol·licitar els tràmits electrònics mitjançant dues vies:

Caldrà emplenar-lo i trametre’l per EACAT. A e-TRAM s’ha inclòs al catàleg base els 3 tràmits associats a la llei de simplificació, com també la possibilitat de connexió amb Canal Empresa (Finestreta Única Empresarial).

Caldrà omplir-lo i trametre’l per EACAT. Amb el servei FUE Local es facilita no només disposar en electrònic d’aquests 3 tràmits, sinó fins a 14 més relacionats amb la tramitació d’activitats, amb possibilitat d’integració amb solucions pròpies. També garanteix la integració amb Canal Empresa (Finestreta Única Empresarial).

Tot i això, a partir del proper setembre des del Consorci AOC es treballarà per a poder fer extensius els tràmits de manera massiva a tot el territori.

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+1 puntuación, 1 votos)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ