Dades obertes: com actuar davant una dada automàtica incorrecta

Les dades automàtiques que apareixen en el repositori de dades obertes dels ens locals no són dades gestionades pel Consorci AOC, sinó que són dades que el Consorci AOC obté de fonts de dades externes i amb les que construeix conjunts de dades d’informació en concret: contractació, normativa, administració, subvencions, etc.

Per aquest motiu, no es poden modificar directament a l’Espai de Transparència o bé al repositori, sinó que cal veure de quina font de dades provenen i gestionar l’actualització de dades en aquella font de dades originària. En el cas que les dades automàtiques que us mostri l’Espai de Transparència en un ítem concret, no estiguin correctes, us recomanem que actualitzeu les dades a la font original i mentrestant, carregueu les dades manualment a l’ítem, tot deshabilitant la visualització de les dades automàtiques.

Per tal de modificar les dades incorrectes o incompletes:

– provinents del CIDO us podeu adreçar per correu-e: cido@diba.cat.

– provinents d’altres fonts (AOC, Minhap, Municat…) : podeu contactar amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte, (seleccionant el servei Transparència i Seu 2.o), i ho podrem valorar i si s’escau traslladar a la font primària de les dades.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (No Ratings Yet)
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN