Què cal fer quan el responsable del servei de l’Entitat de Registre idCAT canvia?

La persona que tingui el rol “Sol·licitud de serveis AOC – CATCert” (veure pregunta 8) ha d’accedir a l’EACAT, a l’apartat Tràmits> prestador “Consorci AOC” > Sol·licitud serveis AOC, i enviar la Fitxa d’Entitat de Registre idCAT actualitzada, indicant qui és el nou Responsable del servei.

En el cas que el responsable del servei fos, a més a més, operador i, també deixi de ser-ho (ja que podria continuar com a operador, però deixar de ser el responsable del servei), hauria de fer arribar la Sol·licitud de revocació de certificats d’operador, que trobarà (també a l’EACAT) a l’apartat Tràmits> prestador “Consorci AOC” > Sol·licitud serveis AOC > idCAT: revocació certificats operador. I en el cas que el nou responsable de servei no fos operador i ho hagi de ser, caldria que l’ens enviés la Sol·licitud d’Operador d’Entitat de Registre idCAT i el Certificat de dades, que trobarà al mateix apartat de l’EACAT.

En el cas que el nou Responsable del servei sigui també operador, haurà de rebre la formació corresponent. Per tant, CATCert es posarà en contacte amb l’ens per a gestionar-ne la formació. I encara que el nou Responsable no sigui operador, és molt recomanable que la faci, per a que tingui coneixement del funcionament de l’ER idCAT.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN