Què és la base de dades de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya?

NOTA: quan et dones d’alta a l’idCAT Mòbil, les teves dades queden registrades a la base de dades de la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya automàticament. No has de fer res addicional el contingut d’aquesta FAQ és merament informatiu.

 

La Base de dades recull les dades que faciliten la identificació electrònica de les persones que volen comunicar-se digitalment amb la Generalitat de Catalunya. Les dades incloses procedeixen de la persona interessada o dels òrgans de les administracions públiques de Catalunya amb les quals s’hagi relacionat, d’acord amb la normativa legal en matèria de protecció de dades personals i sempre amb el consentiment de la persona interessada.

Aquestes dades poden ser cedides a les administracions públiques catalanes i als seus organismes vinculats per a la identificació i comunicació amb les persones interessades.

idcat-sms_seu_gencat

L’òrgan responsable del fitxer d’aquesta base de dades és la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió.

Els usos previstos d’aquestes dades són:

 • Recollir les dades identificatives necessàries per a la tramitació i comunicació dels serveis de la Seu electrònica de la Generalitat.
 • Comunicar electrònicament les sol·licituds i resolucions dels serveis competència de l’Administració de la Generalitat.
 • Gestionar la publicació de les notificacions dels actes administratius i altres comunicacions de l’Administració de la Generalitat de Catalunya i de qualsevol altra informació d’interès general d’aquesta administració.
 • Recollir les dades de contacte necessàries per a la gestió de la resposta a les diferents consultes, queixes, suggeriments o opinions que es presenten a través de la Bústia de contacte de la Generalitat.
 • Publicar al Tauler electrònic les informacions d’interès general, les comunicacions i els actes dictats per l’Administració de la Generalitat i la resta d’ens previstos a la normativa.
 • Explotació estadística.
Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 76% l'ha trobat útil (4299 vots)
Millora aquest contingut

72 Comentaris

  1. Hola Bienvenido,

   Comentar-te que el fitxer de la base de dades de la seu electrònica es on van a parar les teves dades de manera automàtica, quan et dones d’alta a l’IdCAT mòbil( identificació d’usuaris amb codi d’un sol us), per tal de garantir la identitat i deixar constància fefaent de la vinculació entre la persona identificada i el seu telèfon mòbil.
   Per altra banda si et dones d’alta un idCAT (certificat digital per la ciutadania)ja assegura la integritat de les dades que envieu, així com la seva confidencialitat, ja que està emès pel Consorci Administració Oberta de Catalunya – Consorci AOC.
   Per qualsevol dubte o aclariment pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pagina.

   Atentament,

 1. llego a esta pagina luego de pinchar “Per fer-ne ús heu de registrar prèviament, les vostres dades de contacte en el fitxer Seu electrònica de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.”

  ¿que es este rollo? ¡Yo me quiero registrar!

  1. Hola Alejandro,

   Entendemos que lo que quieres, es darte de alta en idCAT Móvil, por lo que te sugerimos que mires la siguiente FAQ:Cómo me puedo dar de alta en el idCAT Móvil? para que puedas ver como hacerlo. Por otro lado, comentarte que la página a la cual has llegado, es solo informativa, se refiere a que el fichero de la base de datos de la sede electrónica, es donde van a parar tus datos de manera automática, cuando te das de alta en IdCAT Móvil, para así garantizar la identidad y dejar constancia fehaciente de la vinculación entre la persona identificada y su teléfono móvil.

   Esperamos haberte ayudado!

     1. Hola Alejandra,

      En la FAQ sobre la que haces referencia no hay ningún enlace, y la finalidad de esta FAQ únicamente es informar de lo que pasa con tus datos personales, una vez te das de alta en el idcat mòbil, por lo que no sabemos a que enlace te refieres, ni que es lo que encuentras poco operativo y mal diseñado.
      Si tienes cualquier dudad puedes consultar con nuestro Centro de Atención al Usuario a través del botón “abre una petición” que encontraras en el margen superior derecho de esta misma pagina.

      Atentamente,

      Soporte AOC

  1. Hola Francesc,

   Hem modificat la FAQ indicant que el seu contingut es merament informatiu, doncs no has de fer cap gestió addicional. Un cop et dones d’alta a l’idCAT Mòbil, automàticament les teves dades queden registrades a la base de dades esmentada.

   Atentament,

  1. Hola Rafael!

   Hemos corregido el enlace al formulario PDF. Disculpa las molestias… Ten presente de todos modos que, si optas por esta forma de alta en el servicio, tendrás que llevar a validar el documento a una de las oficinas de registro. Allí también te podrán facilitar el formulario si lo requieres.

   Esperamos haberte ayudado.

 2. hola, mi pareja y yo nos hemos dado de alta con idcat. mobil, y ya tenemos el formulario rellenado y no sabemos como firmarlo. no sale por ningun sitio la opcion de firmar con idcat.mobil. y si esta no somos capaces de verlo.

  1. Hola Antoni,

   No et podem ajudar, doncs ens manca informació, per tant, et recomanem que et posis en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Mireia,

   Pots traslladar el teu dubte o problema al nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Clara,

   Des d’aquí no et podem ajudar, perquè ens manca informació. Et recomanem, que contactis amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari des de la pestanya “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, i els hi podràs plantejar de manera detallada el teu dubte o incidència.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Lina,

   Ens hauries d’especificar què necessites ? Tanmateix creiem més convenient, que contactis amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Juan,

   La FAQ sobre la que haces referencia es solo informativa, indica que cuando te das de alta el idCAT móvil, tus datos quedan registrados en la base de datos de la sede electrónica de la Generalitat de Catalunya.
   Por lo que no puedes registrarte en la sede electrónica sin más. Si haces referencia a otra cuestión, puedes contactar con nuestro Centro de atención al usuario a través del botón “abre una petición” que encontraras en la parte superior derecha de esta misma pagina.

   Atentamente,

   Soporte AOC

 3. Som una empresa i volem fcilitar una adreça electrónica i un número de telèfon móvil per rebre els avisos i no entenc perque he anat a parar a aquesta página ni com es fà.

  1. Hola Montse,

   No sabem com has acabat aquí, però entenem que el que vols, és facilitar un correu electrònic per tal de rebre notificacions electròniques. Si es així comentar-te que hauràs de contactar amb l’organisme notificador.
   Tanmateix sempre pots contactar amb el nostre centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

 4. Bona tarde!
  Vull donar-me d’alta al idCAT Mòbil per internet, visc a l’estranger, i no puc fer-ho l’enllaç em porta tota l’estona a aquesta pagina i aquí un no es pot donar d’alta.
  Si-us plau vull inscriure’m al Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior i només em queda aquest pas per fer.
  Gràcies.

  1. Hola Isabel,

   Tal i com indica la FAQ a la que fas referència, la sol·licitud s’ha de fer presencial, per tant si resideixes a l’estranger no podràs
   fer-ho.
   Tanmateix, segons s’indica a la plana web de la Generalitat, el registre de catalans residents a l’exterior es pot fer amb signatura electrònica (idCAT, DNI-electrònic…) o be amb signatura manuscrita.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Montserrat,

   La base de dades de la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya, es on queden les dades recollides un cop et dones d’alta l’idCAT mòbil, hauries de rebre un sms amb un codi per confirmar l’alta, si no l’has rebut es què no estàs donada d’alta.
   T’adjuntem la següent FAQ: Com em puc donar d’alta a l’idCAT Mòbil?, per tal que vegis com fer l’alta.

   Atentament,

   Suport AOC

   1. Ivette García Fernández

    Estic perduda… Ja m’he donat d’alta a l’idCAT i ja el rebut el PDF. El problema és que no sé com identificar-me ja que no em surt cap pàgina on em demani el nif o número de telèfon com diu aqui..
    Siusplau és urgent!!

    1. Hola Ivette,

     Pots identificar-te amb l’idCAT Mòbil en aquelles planes que estan configurades a tal efecte, per exemple per als tràmits de la seu electrònica del Consorci AOC que trobaràs aquí.

     Atentament,

     Suport AOC

  1. Hola Antoni,

   Entenem que et vols donar d’alta a l’idCAT mòbil, per tal de fer-ho pots seguir les indicacions de la següent FAQ: com em puc donar d’alta a l’idCAT Mòbil?.
   Si el teu dubte fa referència a algun altre tema, pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Xavier,

   La FAQ a la que fas referència, és només informativa, indica que al donar-te d’alta a l’idCAT mòbil, les teves dades automàticament queden regsitrades a la seu electrònica de la Generalitat. Pots fer l’alta de l’idCAT mòbil de manera telemàtica o bé presencial: com em puc donar d’alta a l’idCAT Mòbil?
   Quasevol dubte addicional, sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

 5. Moltes dificultats,
  No admet un mateix telèfon per dos usuaris diferents
  No admet les dades a la primera, he necessitat una desena d’intents.
  Jo he trobat que és poc clarificador i engorrós

  1. Hola Mila,

   Per temes de seguretat només s’admet un número de telèfon per usuari, doncs, s’entén que és una dada personal. Pel que fa als diferents intents, és difícil fer la valoració sense saber el motiu concret.
   Per altra banda, la gestió de l’alta és simplement posant el DNI i la targeta sanitària, si no es disposa d’aquestes dades, s’ha de fer de manera presencial.
   Pots veure : Com em puc donar d’alta a l’idCAT Mòbil?
   Tanmateix, sempre que tinguis un dubte sobre els nostres seveis pots contactar amb el nostre Centre d’Atencio a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaras al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina.

   Atentament,

   Suport AOC

 6. Hola buenos dias…
  Intento registrarme en idCAT Movil porque según la pagina no puedo ver las notificaciones si no me registro, lo he intentado muchas veces entro a la pagina y donde me pide rellenar mis datos no me da la opción para escribir mi numero de NIF solo da la opción para escribir el DNI, y lo que yo tengo es NIE, escribo mi NUMERO DE NIE y me da error. Que hago en ese caso?

  1. Hola Marcel·lí,

   Per revisar la incidència a l’hora de fer l’alta sense certificat digital si us plau obre una petició de suport a través de l’opció “Obre una petició” que trobaràs en el marge superior dret de la plana.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Albert,

   Si la informació que busques és com donar-te d’alta a idCAT Mòbil, ho trobaràs en aquesta FAQ.
   Si no trobes la informació que busques si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en en el marge superior dret de la plana.

   Atentament,

   Suport AOC

 7. La meva parella i jo hem omplert el formulari per registrar-nos com a parella de fet.Només cal signar-lo Com que ja estem donats d’alta a l’IdCAT mòbil, pensavem que ho podiem fer servir, però, on es posa el DNI i número de telèfon per certificar la firma?

  1. Hola Eva,

   Si us plau adreça la teva consulta al suport de la plana on estàs realitzant el tràmit, ja que és la plana qui estableix si accepta o no l’idCAT Mòbil com a mitjà per tramitar. No obstant, si el que vols signar és un formulari pdf o similar, no podràs signar-lo mitjançant l’idCAT Mòbil.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Josep,

   Si t’apareix error en realitzar l’alta de l’idCAT Mòbil, per revisar el teu cas si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

 8. L’oficina del carrer Sant Honorat no existeix enlloc.
  Tampoc hi ha opció de parlar, sí parlar!, amb ningú.
  I quan es clica als documents pdf no surt res.

  1. Hola Anna Maria,

   Amb l’idCAT Mòbil només podràs singar en entorns que es estiguin preparats per fer-ho a través d’aquest mitjà, no podràs per exemple signar un document pdf que tinguis desat a l’ordinador.

   Atentament,

   Suport AOC

 9. Estic intentant tot el matí poder entrar en el apartad de fer un cambi de domiciliació bancaria i no hi trobat el lloc adecuad, espero que en podeu ajustar, moltes gràcies

  1. Hola Ana,

   Para revisar tu caso por favor abre una petición de soporte a través de la opción que encontrarás en el margen superior derecho de la página.

   Atentamente,

   Suport AOC

 10. Claudia Milena Osorio

  Intento darme de alta y me sale error casa momento , llevo días , si ko m doy d alta no podré hacer la preinscripción donde me han dicho para las plazas . Por favor os agradezco su colaboración

 11. Fa mes de dues hores que intento tramitar la meva preinscripcio a un grau superior… l’idcat em porta aqui i desde aqui torno a l’idcat… soc una negada amb tot aixo i tot i que m’esforço no aconsegueixo fer-ho. Em podeu ajudar si us plau ?

  1. Hola Carlota,

   Entenem que el que vols és donar-te d’alta a idCAT Mòbil, trobaràs com fer-ho aquí. Si tens qualsevol problema si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

   1. Elisabet Garcia Nevado

    Hola, estoy intentando hacer una pre inscripción para un instituto, en las instrucciones pone que puedo entrar a la solicitud de pre inscripción con el idCat móbil, pero una vez dado de alta e introducido el código me sigue pidiendo el numero de identificador de alumno, el cual no dispongo. En las instrucciones pone esto: Per canviar de pantalla cal utilitzar exclusivament els botons “següent” i “anterior” de l’aplicació i no els del navegador.
    ¿¿Pero es que hay algún otro método que no sea a través del navegador?? Me he de bajar alguna app en el movil?

  1. Hola Mª del Carmen,

   Per revisar el cas si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marege superior dret de la pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN