Quadre de comandament pels editors del portal

Per accedir al quadre de comandament des de l’edició del portal cal seleccionar “configuració” de l’apartat “administració” tal i com s’observa a la següent imatge.


El quadre de comandament disponible des de l’entorn d’edició del portal de Transparència vol facilitar d’una manera àgil la identificació dels ítems que puguin trobar-se potencialment caducats (on es mostren els ítems visibles i no redireccionats que poden estar caducats i requereixen d’una revisió), els pròxims a caducar (on es mostren els ítems visibles i no redireccionats que requereixen de revisió mensual, trimestral o anual i que poden caducar pròximament), o aquells que es troben en estat esborrany. La següent imatge mostra un exemple d’aquest apartat del quadre:

En un segon nivell del quadre també vol potenciar l’anàlisi general de l’estat de tots els ítems agrupant-los segons visibilitat, redireccionament o emplenament, amb accessos personalitzats a cada tipologia, així com percentatges d’emplenament o espai dedicat a les darreres actualitzacions, tal i com es mostra a continuació:

En un tercer nivell del quadre s’ha afegit el detall desplegable a tres nivells dels diferents ítems existents per a l’ens. La navegació permet també extreure la informació per a realització d’informes propis.

En un darrer nivell s’ha incorporat tota la informació  de les visites úniques al portal de Transparència per a l’ens mitjançant les dades provinents de Google analítics. Aquestes dades disposaran d’una actualització mensual.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 100% l'ha trobat útil (3 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

  1. Hola Manu,

   L’apartat de Visites úniques està visible, a la part inferior del quadre de comandament. Si tens qualsevol problema per veure’l si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN