e-FACT Empreses
Suport > e-FACT Empreses > FAQ's > On puc trobar l’adreça de...

On puc trobar l’adreça de la bústia de lliurament d’una administració pública?

Les administracions adherides al servei e.FACT ofereixen una bústia de lliurament a les seves webs que permet enviar i consultar l’estat de la vostra factura.

Trobareu actualitzat mensualment el llistat d’Administracions Públiques adherides a l’e.FACT, i l’enllaç a la seva bústia de lliurament, al punt “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT” del següent enllaç.

Si algun ens, consta com a adherit al servei, però tot i així, no consta l’adreça de la seva bústia de lliurament al llistat és, per què l’ens encara no l’ha publicat al seu web. En aquest cas, poseu-vos en contacte amb l’ens per tal que us faciliti la informació.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 20.51% l'ha trobat útil (117 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

  1. Hola Eduardo,

   Dispensa, si t’ha creat confusió la pàgina on et deriva l’enllaç. Gairebé a la meitat de la pàgina, trobaràs un titular que diu “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT”, aquí està l’enllaç que t’adreçarà a un excel on podràs consultar la llista d’ens i usuaris adherits a l’e-FACT. Ho hem de fer d’aquesta manera per tal de garantir que sempre accediu a l’ultima versió actualitzada.

   Atentament,

 1. Això de ““Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT” del següent enllaç.” no et porta a aquesta informació. Tant costaria fer un enllaç clar per a saber l’estat d’una factura? Cal amagar les coses tant?

  1. Hola Juan,

   Dispensa, ja hem rectificat la FAQ, per tal que porti a l’enllaç correcte. Un cop accedeixis a la informació de l’enllaç, trobaràs el llistat d’ens adherits a l’e-FACT a l’apartat d’Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT.

   Gràcies per ajudar-nos a millorar!

   Suport AOC

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres