e-FACT Empreses
Suport > e-FACT Empreses > FAQ's > On trobar l’adreça de la...

On trobar l’adreça de la bústia de lliurament d’un ens públic?

Les administracions adherides al servei e.FACT ofereixen una bústia de lliurament a les seves webs que permet enviar i consultar l’estat de la vostra factura.

Tot seguit, trobareu actualitzat mensualment el llistat d’Administracions Públiques adherides a l’e.FACT i la seva bústia de lliurament.

Si no hi ha l’adreça de la bústia de lliurament al llistat és perquè l’ens no l’ha publicat al seu web. En aquest cas, poseu-vos en contacte amb l’ens per tal que us faciliti la informació.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 18% l'ha trobat útil (143 vots)
Millora aquest contingut

16 Comentaris

  1. Hola Eduardo,

   Dispensa, si t’ha creat confusió la pàgina on et deriva l’enllaç. Gairebé a la meitat de la pàgina, trobaràs un titular que diu “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT”, aquí està l’enllaç que t’adreçarà a un excel on podràs consultar la llista d’ens i usuaris adherits a l’e-FACT. Ho hem de fer d’aquesta manera per tal de garantir que sempre accediu a l’ultima versió actualitzada.

   Atentament,

 1. Això de ““Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT” del següent enllaç.” no et porta a aquesta informació. Tant costaria fer un enllaç clar per a saber l’estat d’una factura? Cal amagar les coses tant?

  1. Hola Juan,

   Dispensa, ja hem rectificat la FAQ, per tal que porti a l’enllaç correcte. Un cop accedeixis a la informació de l’enllaç, trobaràs el llistat d’ens adherits a l’e-FACT a l’apartat d’Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT.

   Gràcies per ajudar-nos a millorar!

   Suport AOC

  1. Hola Roser,

   Un cop accedeixis a la FAQ, trobaràs el llistat d’ens adherits a l’e-FACT, a l’apartat d’Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT.

   Tanmateix, si tens algun dubte sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Oriol,

   No sabem quina és la teva consulta, però entenem que necessites trobar l’adreça, de la bustia de lliurament d’una administració publica, pel que pots trobar aquesta informació dins de la faq a la que fas referència, si cliques a l’enllaç et deriva a una pàgina, i has d’anar a l’apartat “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT” allà dins tens l’excel amb les adreces.
   Tanmateix si tens algun dubte diferent, sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

 2. a veure, Si segons l’ estadística de la vostra enquesta diu que el 81% no ha trobat util la info…perquè collons la continueu oferint???
  això vol dir que ni us ho mireu, ni us importa.

 3. ELENA LLAURADÓ POMAR

  AQUESTA PÀGINA ÉS MOLT COMPLICADA, TOT I ESTÀ AVESATS A LA INFORMÀTICA , DONCS PER LES PERSONES QUE NO HI ESTAN ENCARA ÉS MÉS DIFÍCIL , A LA NOSTRA POBLACIÓ LA MAJORIA DE LA GENT ÉS GRAN I NO HAN TOCAT MAI UN ORDINADOR, CREC QUE TE MOLT MARGE DE MILLORA.

  1. Hola Elena!

   La factura electrònica està pensada per les empreses que envien factures a l’administració pública, no pas per la ciutadania en general. En tot cas, l’e.FACT, el que fa és fer d’intermediari entre preveïdor i client, però ni crea la factura, ni la gestiona.

   Per tal de clarificar una mica, hem creat una FAQ de Primers passos en la que podràs el més important de forma resumida.

   Atentament,

   Suport AOC

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres