Suport > On trobar l’adreça de la...

On trobar l’adreça de la bústia de lliurament d’un ens públic?

Les administracions adherides al servei e.FACT ofereixen una bústia de lliurament a les seves webs que permet enviar i consultar l’estat de la vostra factura.

Trobareu actualitzat mensualment el llistat d’Administracions Públiques adherides a l’e.FACT, i la seva bústia de lliurament, al  següent enllaç.

Descarrega (XLSX, 117KB)

Si algun ens, consta com a adherit al servei, però tot i així, no consta l’adreça de la seva bústia de lliurament al llistat és, per què l’ens encara no l’ha publicat al seu web. En aquest cas, poseu-vos en contacte amb l’ens per tal que us faciliti la informació.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 20% l'ha trobat útil (132 vots)
Millora aquest contingut

12 Comentaris

  1. Hola Eduardo,

   Dispensa, si t’ha creat confusió la pàgina on et deriva l’enllaç. Gairebé a la meitat de la pàgina, trobaràs un titular que diu “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT”, aquí està l’enllaç que t’adreçarà a un excel on podràs consultar la llista d’ens i usuaris adherits a l’e-FACT. Ho hem de fer d’aquesta manera per tal de garantir que sempre accediu a l’ultima versió actualitzada.

   Atentament,

 1. Això de ““Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT” del següent enllaç.” no et porta a aquesta informació. Tant costaria fer un enllaç clar per a saber l’estat d’una factura? Cal amagar les coses tant?

  1. Hola Juan,

   Dispensa, ja hem rectificat la FAQ, per tal que porti a l’enllaç correcte. Un cop accedeixis a la informació de l’enllaç, trobaràs el llistat d’ens adherits a l’e-FACT a l’apartat d’Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT.

   Gràcies per ajudar-nos a millorar!

   Suport AOC

  1. Hola Roser,

   Un cop accedeixis a la FAQ, trobaràs el llistat d’ens adherits a l’e-FACT, a l’apartat d’Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT.

   Tanmateix, si tens algun dubte sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola Oriol,

   No sabem quina és la teva consulta, però entenem que necessites trobar l’adreça, de la bustia de lliurament d’una administració publica, pel que pots trobar aquesta informació dins de la faq a la que fas referència, si cliques a l’enllaç et deriva a una pàgina, i has d’anar a l’apartat “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT” allà dins tens l’excel amb les adreces.
   Tanmateix si tens algun dubte diferent, sempre pots contactar amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

 2. a veure, Si segons l’ estadística de la vostra enquesta diu que el 81% no ha trobat util la info…perquè collons la continueu oferint???
  això vol dir que ni us ho mireu, ni us importa.

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres