Primers passos a l’e.FACT

Els primers passos amb l’e.FACT varien segons la modalitat escollida:

Modalitat 1. Portal del receptor.

•  Publicar la URL de la bústia de lliurament al vostre web o seu electrònica ben visible per tal que els vostres proveïdors puguin trobar fàcilment el lloc des d’on enviar-vos les factures
  • Assignar els permisos d’EACAT del servei e.FACT als usuaris per tal que puguin accedir al portal de Receptor des d’EACAT > Aplicacions > e.FACT (Aquesta tasca l’ha de fer el gestor d’usuaris d’EACAT de l’ens).
  • Comunicar als vostres proveïdors habituals com poden fer-vos arribar les factures electròniques (bústia de lliurament) i l’adreça del portal de suport a empreses.

Modalitat 2. A través dels sistemes d’informació propis de l’ens sol·licitant

• Publicar la URL de la bústia de lliurament al vostre web o seu electrònica ben visible per tal que els vostres proveïdors puguin trobar fàcilment el lloc des d’on enviar-vos les factures.
  • Configurar la vostra eina amb les dades FTP facilitades al correu d’alta  per tal de poder recepcionar les factures que us enviïn els proveïdors.
  • Gestionar els accessos a l’eina pròpia de l’ens sol·licitant.
  • Si heu sol·licitat la modalitat de Custòdia: Assignar els permisos d’EACAT del servei e.FACT als usuaris per tal que puguin accedir al portal de Custòdia des d’EACAT > Aplicacions > e.FACT (Aquesta tasca l’ha de fer el gestor d’usuaris d’EACAT de l’ens).
  • Comunicar als vostres proveïdors habituals com poden fer-vos arribar les factures electròniques (bústia de lliurament) i l’adreça del portal de suport a empreses

Modalitat 3. A través d’un proveïdor de plataforma privada de serveis de factura electrònica o de programari comptable per als ens locals

• Publicar la URL de la bústia de lliurament al vostre web o seu electrònica ben visible per tal que els vostres proveïdors puguin trobar fàcilment el lloc des d’on enviar-vos les factures.
  • Informar al proveïdor de la plataforma de les dades FTP facilitades al correu d’alta per tal de poder recepcionar les factures que us enviïn els proveïdors.
  • Gestionar els accessos a l’eina de comptabilitat.
  • Si heu sol·licitat la modalitat de Custòdia: Assignar els permisos d’EACAT del servei e.FACT als usuaris per tal que puguin accedir al portal de Custòdia des d’EACAT > Aplicacions > e.FACT (Aquesta tasca l’ha de fer el gestor d’usuaris d’EACAT de l’ens).
  • Comunicar als vostres proveïdors habituals com poden fer-vos arribar les factures electròniques (bústia de lliurament) i l’adreça del portal de suport a empreses

Enllaços d’interès:

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-5 rating, 5 votes)
El 0% l'ha trobat útil (5 vots)