Primers passos amb el Representa

Si ja has rebut la comunicació de confirmació d’alta al servei Representa el gestor d’usuaris d’EACAT del teu organisme ha de fer les següents accions:

  1. Atorgar el rol de funcionari habilitat a aquelles persones amb aquesta condició que hagin d’introduir representacions a l’eina. Informació sobre com mantenir el registre de funcionaris habilitats de l’ens.
  1. Assignar als usuaris d’EACAT els rols del servei Representa des de l’apartat Configuració d’EACAT:
  • Gestor: Funcionari habilitat que pot fer les inscripcions de les representacions, revocacions, renúncia, anul·lacions i consulta de representacions.
  • Validador: Usuari, generalment de l’àrea jurídica, amb capacitat de validar la documentació presentada pel ciutadà per acreditar la representació que vol inscriure.
  • Administrador: Gestiona el catàleg de tràmits de l’ens. L’AOC posa a disposició de tots els ens, per defecte, un catàleg de tràmits basat en el Model de quadre de classificació d’ajuntaments i consells comarcals (QdCAC)

La persona a la que se li assigni el rol d’administrador, pot personalitzar el catàleg de tràmits de l’ens, en cas que així es vulgui.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 100% l'ha trobat útil (2 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

    CA ES EN