Suport > Es pot augmentar la mida...

Es pot augmentar la mida dels fitxers adjunts a l’e-NOTUM?

No es permet modificar la mida màxima dels documents a annexar a les notificacions d’e-NOTUM, per garantir que es fa un ús responsable de l’aplicació i que tots els usuaris del servei tenen la mateixa capacitat definida.

Així mateix, has de tenir en compte fer servir mètodes necessaris per reduir al màxim el pes dels documents annexos com, per exemple, evitar escanejos i fer ús de fitxers creats en pdf.

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 20% l'ha trobat útil (5 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

  1. Hola Natàlia,

   Hem passat el teu suggeriment al responsable de l’e-NOTUM per tal que el valori. T’hem de dir, no obstant, que la política del servei, com explica la FAQ, és limitar aquesta mida per tal d’incentivar que els usuaris no facin servir documents escanejats sinó documents en PDF.

   Atentament,

   Suport AOC

 1. En un cas concret, no vam poder enviar una notificació en PDF sense ser un document escanejat. Si un original té moltes pàgines, és fàcil que superi els 3Mb de pes. Caldria fer un límit una mica més gran, l’Eacat el permet, i el límit que hi ha actualment a l’enotum deixa molt poc marge de maniobra amb documents molt extensos

Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres