GS – Avisos dels tràmits EACAT que es registren d’entrada

La subscripció als avisos et permet indicar si vols rebre o no, amb periodicitat diària, un únic correu electrònic d’avís amb el resum dels assentaments d’entrada que ha rebut el teu organisme. Recorda que els serveis afectats són només en els quals es tramita fent servir formularis web. Per tant, els serveis que es tramiten amb formularis PDF NO hi estan inclosos.

Si s’activa aquesta opció, posteriorment podràs seleccionar de quins serveis realment vols obtenir avís (p. ex. serveis de tramitació, eFACT, etc.)

Per activar els avisos has d’accedir a la pestanya Configuració.

En aquest apartat ,  selecciones El meu espai  i prems Edita per accedir a l’edició de les teves dades.

EditaElMeuEspai

A l’apartat Subscripció d’avisos, selecciones Activa i prems el botó Desa.

ActivaAvisosEACAT

Un cop seleccionats, tindràs opció d’activar la icona de la campaneta en aquells serveis en què t’interessi rebre avisos.

CampanetaActivaiInactiva

Quan la campaneta està de color groc, significa que ja tens els avisos actius.

NOTA: els avisos corresponen als serveis als quals el gestor d’EACAT  hagi donat rols a l’usuari. La tramesa genèrica no requereix d’aquests rols, de manera que queda exclosa del correu d’avís diari.

Contingut relacionat:

Per què no apareix la campana al costat del nom dels serveis?

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+34 puntuación, 42 votos)
El 100% l'ha trobat útil (2 vots)
X