GT – Per què serveix la finestreta de registre?

La Finestreta de registre és l’oficina virtual de presentació de documentació associada als serveis de tramitació entre administracions. Aquesta oficina adreça la documentació presentada al registre electrònic de l’organisme destinatari i retorna el corresponent justificant.

Una de les formes de tramitar a EACAT és a través de la Finestreta de registre, mitjançant formularis PDF o no. Per a això farem el següent:

  1. Saber si el nostre tràmit pot trametre’s per Finestreta de registre. Per això, cal anar a l’apartat Com es fa?, és a dir les instruccions específiques de cada tràmit en la seva descripció del Catàleg.
  2. Descarregar-nos, emplenar, validar i signar el formulari descarregat a través del botó verd Tramita que apareix a la informació del tràmit del Catàleg.
  3. Accedir a la Finestreta de registre, prement Tràmits i, concretament, la subsecció Finestreta de registre.
  4. Prémer Navega on posa Tràmit a presentar per cercar el formulari en el nostre ordinador. També podrem annexar els documents adjunts al formulari a Documentació annexa prement Annexa un altre document.

La informació específica sobre els documents adjunts (pes i tipus) la podem trobar a la FAQ GT – Quin pes poden tenir els annexos de la finestreta de registre?

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (+5 puntuación, 5 votos)
El 100% l'ha trobat útil (1 vots)