idCAT
Suport > idCAT > FAQ's > On puc obtenir l'idCAT?

On puc obtenir l’idCAT?

Les Entitats de Registre idCAT, entitats ubicades a diverses administracions públiques, són les encarregades de comprovar la veracitat de les dades introduïdes a la sol·licitud del certificat.

Pots obtenir el teu certificat idCAT a qualsevol de les següents entitats de registre:

   Related Entries

   Aquesta informació ha estat útil?
   Sí
   NoNo
   El 50% l'ha trobat útil (68 vots)
   Millora aquest contingut

   10 Comentaris

   1. no he aconseguit signar la solicitud de beca que tinc que signar, aban ho feiem amb un llapis o boli en 2 segons i ara heu aconseguit que sigui quasi imposible

    1. Hola Xefo,

     Lamentem el que ens indiques, però com no sabem quin problema concret has tingut, ni a quina pàgina estàs accedint, et recomanem que et posis en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari des de la pestanya “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, on podràs exposar la teva incidència o el teu dubte de manera detallada.

     Atentament,

     Suport AOC

   2. No trobo la manera de demanar hora per anar a identificar-me i a recollir les claus d’accés i com per telèfon no aconsegueixo parlar… tinc gestionada la primera part, però no puc fer els tràmits que necessito on-line perquè no sé com fer-ho i sense hora no hi puc anar.

    1. Hola,

     El mapa funciona correctamente, prueba cambiar de navegador. Únicamente tienes que poner tu código postal y te aparecerán las entidades de registro mas cercanas a tu domicilio.
     Para pedir cita previa tendrás que hacerlo des de la pagina de la entidad que elijas.

     Atentamente,

     Soporte AOC

   3. Fa diez que intento baixar el certificat i diu: La descàrrega de certificats amb Google Chrome i Microsoft Edge està temporalment fora de servei.
    Si us plau, recomanem descarregui el seu certificat mitjançant l’Internet Explorer.
    Ho faig amb l’explorer i em surt el mateix missatge.

    Que he de fer?

    1. Hola Jordi,

     Si t’apareix el missatge és possible que estiguis amb el navegador Microsoft Edge, que té una aparença similar a Inernet Explorer. Si tens Windows 10 et recomanem cercar Internet Explorer seguint els passos d’aquesta FAQ. Si persisteix l’error si us plau obre una petició de suport a través de l’opció “Obre una petició” que trobaràs en el marge superior dret de la plana.

     Atentament

     Suport AOC

    1. Hola Carmen,

     Si necessites més informació sobre com obtenir l’idCAT i no la trobes en el portal si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.

     Atentament,

     Suport AOC

   Fet amb tecnologia digital de DeMomentSomTres