idCAT
Suport > idCAT > Contingut > On puc obtenir l'idCAT?

On puc obtenir l’idCAT?

Les Entitats de Registre idCAT, entitats ubicades a diverses administracions públiques, són les encarregades de comprovar la veracitat de les dades introduïdes a la sol·licitud del certificat.

Pots obtenir el teu certificat idCAT a qualsevol de les següents entitats de registre:

   Aquesta informació ha estat útil? NoSí
   El 75% l'ha trobat útil (1738 vots)
   Millora aquest contingut

   16 Comentaris

   1. no he aconseguit signar la solicitud de beca que tinc que signar, aban ho feiem amb un llapis o boli en 2 segons i ara heu aconseguit que sigui quasi imposible

    1. Hola Xefo,

     Lamentem el que ens indiques, però com no sabem quin problema concret has tingut, ni a quina pàgina estàs accedint, et recomanem que et posis en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari des de la pestanya “obre una petició” que trobaràs a la part superior dreta d’aquesta mateixa pàgina, on podràs exposar la teva incidència o el teu dubte de manera detallada.

     Atentament,

     Suport AOC

   2. No trobo la manera de demanar hora per anar a identificar-me i a recollir les claus d’accés i com per telèfon no aconsegueixo parlar… tinc gestionada la primera part, però no puc fer els tràmits que necessito on-line perquè no sé com fer-ho i sense hora no hi puc anar.

      1. Hola Toni,

       Per obtenir l’idCAT cal que el titular vagi personalment a l’Entitat de Registre, l’únic cas en que es contempla l’obtenció de l’idCAT sense acudir a l’entitat de registre és el que es recull en aquesta FAQ.
       Atentament,

       Suport AOC

    1. Hola,

     El mapa funciona correctamente, prueba cambiar de navegador. Únicamente tienes que poner tu código postal y te aparecerán las entidades de registro mas cercanas a tu domicilio.
     Para pedir cita previa tendrás que hacerlo des de la pagina de la entidad que elijas.

     Atentamente,

     Soporte AOC

   3. Fa diez que intento baixar el certificat i diu: La descàrrega de certificats amb Google Chrome i Microsoft Edge està temporalment fora de servei.
    Si us plau, recomanem descarregui el seu certificat mitjançant l’Internet Explorer.
    Ho faig amb l’explorer i em surt el mateix missatge.

    Que he de fer?

    1. Hola Jordi,

     Si t’apareix el missatge és possible que estiguis amb el navegador Microsoft Edge, que té una aparença similar a Inernet Explorer. Si tens Windows 10 et recomanem cercar Internet Explorer seguint els passos d’aquesta FAQ. Si persisteix l’error si us plau obre una petició de suport a través de l’opció “Obre una petició” que trobaràs en el marge superior dret de la plana.

     Atentament

     Suport AOC

    1. Hola Carmen,

     Si necessites més informació sobre com obtenir l’idCAT i no la trobes en el portal si us plau obre una petició de suport a través de l’opció que trobaràs en el marge superior dret de la pàgina.

     Atentament,

     Suport AOC

   4. Indicant el meu poble (Perafita) i seleccionant un radi de 25 Quilometres, em surten ubicacions de la ciutat de Barcelona, quan les mes properes son a Vic

    1. Hola Joan,

     Hem cercat indicant Perafita i seleccionant radi de 25 km tal com indiques i els resultats que apareixen són a Sant Hipòlit de Voltregà, Torelló, Manlleu, Gurb Vic…Si us plau prova de nou a fer la cerca per si ha estat una errada puntual del cercador.

     Atentament,

     Suport AOC

   CA ES EN