Novetats a la carpeta del subscriptor (a partir del 19/04/2016)

La nova carpeta incorpora, principalment, els canvis següents:

• Els certificats que no es generin en suport targeta es generaran en el moment en que el responsable del servei lliuri els certificats (inclosa la T-CAT P).
  • El procés de lliurament de la T-CAT P es fa des del mateix lloc que la resta de certificats personals
  • Els certificats de dispositiu (certificats de servidor, seus electròniques, certificats d’aplicació i segells electrònics) no es podran descarregar tantes vegades com es vulgui. La descarrega serà única tot i que els ens podran fer les seves pròpies còpies de seguretat.
  • El lliurament dels certificats no requerirà la vostra signatura com a responsables del servei.
NoNo
El 50% l'ha trobat útil (12 vots)