No rebem els correus d’avís de l’e-TRAM. Quines comprovacions podem fer?

Des del e-TRAM enviem els correus fent servir el servidor correu.aoc.cat (IP 217.111.232.124) però també fem l’enviament a través de Relays de correu. Si detecteu que heu deixat deixat de rebre els correus generats per l’aplicació, comproveu si el vostre servidor els pot estar bloquejant.

Si és així, per tal de poder rebre aquests missatges, caldria que afegiu les següents IPs en el vostres Servidors com a IPs de confiança:

– 217.111.232.124  correu.aoc.cat

– 213.229.188.140  relay1.atlasit.com

– 213.229.188.189  relay2.atlasit.com

– 83.231.131.75  relay3.atlasit.com

En cas que això no solucioni el problema informeu-nos dels tràmits pels que no rebeu avisos per correu electrònic i l’adreça que vàreu definir a tal efecte a darrer formulari d’alta o modificació, enviat pel vostre ens.