És correcte que apareguin dos ens a l’apartat “configuració”?

Si. El primer que apareix fa referència a la configuració general de l’ens que es gestiona integrament des del Consorci AOC i el segon reflecteix els apartats de configuració que es configuren a través d’un nivell inferior. Els canvis que es poden aplicar a la configuració des del propi ens usuari del servei, només es poden realitzar des d’aquest segon.

captura_notum

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 50% l'ha trobat útil (2 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Perque indica que pot haver-hi 2 entitats pero no com poder triar una o l’altre per exemple…. no hi ha text o pregunta relacionada que ho indiqui

1. Hola Rafel,

Per triar la primera o la segona entitat només cal seleccionar-la en el deslegable i clicar Accepta, d’aquesta manera accediràs a configurar l’entitat que hagis escollit.