Navegadors suportats per al serveis del consorci AOC

Per a gaudir de la millor experiència d’usuari usant els serveis del Consorci AOC utilitza un dels navegadors suportats, i actualitzats. A nivell general (sempre i quan el servei no disposi d’una documentació específica) pots trobar tota la informació al respecte dels navegadors suportats per als serveis del Consorci AOC en el següent enllaç:

https://consorciaoc.github.io/browser-support/

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-1 puntuación, 1 votos)
El 0% l'ha trobat útil (1 vots)