idCAT Mòbil
Suport > idCAT Mòbil > Contingut > Com puc modificar les meves...

Com puc modificar les meves dades de l’idCAT Mòbil?

Per modificar les dades de l’idCAT Mòbil es pot fer de manera telemàtica o presencial. 

1.Des de casa accedeix a “Gestiona el teu idCAT Mòbil” accessible també des de la roda dentada que trobaràs a https://www.idcatmobil.cat/. Només podràs identificar-te amb idCAT Mòbil

Es poden modificar les següents dades:

  • Número de mòbil
  • Adreça de correu electrònic

2. Des de casa accedeix a l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat on podràs identificar-te amb idCAT Mòbil i/o certificat digital (si ja no tens accés a l’idCAT Mòbil)

3. De manera presencial, si no tens certificat digital, hauràs d’anar a les Entitats de Registre idCAT Mòbil de la Generalitat de Catalunya (OAC’s de la Generalitat) on podràs fer la modificació de manera immediata, o bé a qualsevol altra Entitat de Registre idCAT Mòbil on es tramita la sol·licitud per aplicar la modificació.

Nota: En el cas que vulguis modificar el document identificador (DNIE, NIE), aquestes dades no es poden modificar des de casa i per tant, per fer-ho, hauràs d’anar presencialment a una Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya on realitzaran el canvi de manera immediata o a qualsevol altre Entitat de Registre on es tramita la sol·licitud per aplicar la modificació.

Temes relacionats:

T'ha estat útil aquesta informació? NoSí (-168 puntuación, 754 votos)
El 46% l'ha trobat útil (349 vots)