Com puc modificar les meves dades de l’idCAT Mòbil?

El sistema permet que les dades de contacte es puguin modificar per internet a través de l’espai La meva carpeta des d’on es podrà afegir o modificar l’adreça postal, el correu electrònic i el telèfon (per aquest últim hauràs d’identificar-te amb un altre certificat). També es poden fer les modificacions presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya de manera immediata on es fa el registre presencial, o bé a qualsevol altra Entitat de Registre a través de l’enviament de la sol·licitud online .

Pel que fa a les peticions de baixa voluntària de les dades, caldrà adreçar-se sempre a una oficina presencial d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya

En cas que una persona detecti un ús indegut del servei pot demanar la suspensió temporal de l’accés a les dades i l’obertura d’un procés de comprovació. La sol·licitud de suspensió temporal de l’accés s’ha de gestionar a través del formulari disponible en el següent enllaç: Com puc suspendre el meu idCAT Mòbil?

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (-42 rating, 144 votes)
El 35% l'ha trobat útil (145 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

  1. Hola Carme,

   Per tal de modificar dades de l’idCAT mòbil, tal i com indica la FAQ sobre la que fas referència, ho has de fer de manera presencial.

   Tanmateix comentar-te, que aquest canal és per a fer propostes de millora o suggeriments, per a consultes, et pots dirigir al nostre Centre d’atenció a l’usuari , a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pagina o be a través del Telèfon del Centre d’Atenció a l’Usuari del Consorci AOC

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN