Com puc modificar les meves dades de l’idCAT Mòbil?

Per modificar les dades de l’idCAT Mòbil des de casa accedeix a “Gestiona el teu idCAT Mòbil” accessible també des de la roda dentada que trobaràs a https://www.idcatmobil.cat/. Podràs identificar-te amb idCAT Mòbil o amb certificat digital.

Es poden modificar les següents dades:

  • Número de mòbil
  • Adreça de correu electrònic

He canviat de telèfon i ara no em va l’idCAT Mòbil

Per modificar les dades de l’idCAT Mòbil des de casa accedeix a “Gestiona el teu idCAT Mòbil” accessible també des de la roda dentada que trobaràs a https://www.idcatmobil.cat/.

Si no tens accés al mòbil antic només podràs modificar les dades si disposes de certificat digital. Si no disposes de certificat digital, hauràs d’anar presencialment a qualsevol Entitat de Registre per modificar l’idCAT Mòbil.

El meu número el fa servir un familiar i ara el necessito jo per fer l’alta de l’idCAT Mòbil

Si coneixes la persona que fa servir el telèfon mòbil demana-li que accedeixi a “Gestiona el teu idCAT Mòbil” i posi el seu propi telèfon. D’aquesta manera el teu telèfon mòbil quedarà lliure i el tindràs disponible per fer l’alta de l’idCAT Mòbil.

El meu telèfon mòbil consta associat a una persona que no conec

Si no coneixes a la persona que està fent servir el teu número de telèfon, pots enviar-nos la teva petició adjuntant la factura o el contracte del telèfon on hi consti el teu nom, per tal de verificar la titularitat del número de telèfon.

Des del Centre d’Atenció a l’Usuari del Consorci AOC revisarem la petició, i en funció de la documentació aportada requerirem més informació o donarem de baixa el mòbil que consta associat a un altre persona que no coneixes.

He canviat el meu document identificador (DNIE,NIE)

Aquestes dades no es poden modificar a través de “la meva carpeta” i per tant, per fer-ho, hauràs d’anar presencialment a una Oficina d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya on realitzaran el canvi de manera immediata o a qualsevol altre Entitat de Registre.

Temes relacionats:

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 47% l'ha trobat útil (86 vots)
Close Bitnami banner
Bitnami