Missatgeria específica d’e-Notum

Per tal de realitzar les proves webService a l’entorn de preproducció, necessitaríem per part vostre les IPs públiques amb les quals accedireu als nostres entorns.

Addicionalment, la clau pública (.cer) del certificat CDA amb el qual signareu les peticions XML via webService.

En el següent link podeu descarregar el formulari d’integració on podeu informar les IPs junt amb les altres dades necessàries, i ens el feu arribar signat digitalment en format PDF:

Quines dades necessita el Consorci AOC per integrar-me amb el servei?

En cas que us integreu via webservice per primera vegada amb els serveis del Consorci AOC, necessitareu la documentació d’integració de la Plataforma de Col·laboració Interadministrativa (PCI). Per poder consumir els serveis del Consorci AOC, cal fer-ho a través de la PCI. La PCI és un conjunt de sistemes i components orientats a la total disponibilitat dels serveis amb garanties de màxima seguretat en el servei i en l’accés a les dades. La documentació següent conté les especificacions de la missatgeria de la PCI.

El Consorci AOC, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de les integracions, posa a la vostra disposició els següents clients d’exemple de la PCI:

Documentació genèrica per a integrar-se a la PCI

La documentació d’integració específica del servei sol·licitat, la teniu disponible a:
Documentació integració i Esquemes >> https://consorciaoc.github.io/eNotum/

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 20% l'ha trobat útil (15 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

Icona d'un globus terraqüi