Manual e-TAULER: 1.1 Introducció

Aquest manual és una guia de funcionalitats i ús de l’aplicació e-TAULER a EACAT, per tal d’ajudar l’usuari a entendre’n el funcionament, tant pel que fa a la seva configuració com a allò relatiu a les accions que s’hi pot dur a terme, la gestió dels anuncis segons l’estat en què es troben i segons els permisos de què disposi l’usuari que els gestionen. L’e-TAULER permet als treballadors públics gestionar anuncis electrònics i publicar-los a través de dues modalitats diferents:

  1. EACAT: aquesta modalitat no requereix cap desenvolupament tècnic per part de l’ens i, per tant, es pot posar en marxa el servei de manera relativament ràpida i fàcil (aquest manual se centra exclusivament en aquesta modalitat d’ús).
  2. Serveis Web: modalitat que permet integrar el servei amb les eines de back office de l’ens i el disseny a mida de pantalles de gestió dels empleats públics i de les pantalles del portal ciutadà. Aquesta modalitat requereix recursos tècnics per part de l’ens a fi de dur a terme els desenvolupaments necessaris. Important: aquest manual no inclou informacions relatives a aquesta modalitat. Si vols més informació relativa a aquesta modalitat la trobareu al Portal de Suport.

Aquestes dues modalitats són àmbits tecnològics diferenciats que no se sincronitzen en cap supòsit.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami