Manual de configuració avançada dels ítems d’organització política

El portal de transparència ha incorporat un nou mòdul que facilita als ajuntaments millorar la visualització dels ítems claus associats a la organització municipal (cartipàs municipal, els càrrecs electes, els grups polítics, els òrgans de govern, així com els alts càrrecs i personal eventual i/o directiu), sota un model estàndard i àgil mitjançant una visió integrada dels diferents ítems, per avançar en una millor navegabilitat, usabilitat i reutilització de la informació pública des del propi portal.

És important afegir que aquests treballs han sigut compartits amb els diferents membres de la XGT, però també amb l’equip del Laboratori de comunicació de la UAB (Segell Infoparticipa). Així doncs, si s’apliquen les millores d’aquest nou mòdul, es constata una millora important de la visualització al portal de transparència del conjunt d’indicadors del grup 1-11 del segell d’Infoparticipa.

Així doncs, i sempre i quan sigueu un ajuntament, tindreu aquesta funcionalitat activa al vostre portal, tot i que inicialment es troba per defecte desactivada. Per activar-la i parametritzar-la caldrà fer-ho des de l’entorn d’edició seguint les instruccions que es detallen al manual que es presenta a continuació:

Descarrega (PDF, 2.79MB)

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 0% l'ha trobat útil (1 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

Icona d'un globus terraqüi