Quins són els lectors homologats per la T-CAT i qui els subministra?

A continuació detallem el llistat de lectors de targetes homologats pel consorci AOC. El fet que altres lectors no apareguin en aquesta llista no significa que no funcionin amb la T-CAT, sinó que no han estat avaluats pel nostre equip tècnic.

El Consorci AOC NO subministra els lectors. Els usuaris han de sol·licitar el lectors als seus proveïdors informàtics.

Si el seu lector no apareix al llistat pot consultar amb el seu proveïdor si aquest compleix les característiques bàsiques per ser compatible amb la T-CAT: PC/SC 1.0 compliant i que subministri una corrent de com a mínim 60 mA.

Fabricant Model
SCM Microsystems SCR 243 / PCT-243
SCR 331 / PCT 331
SCR 333
SCR 531 / PCT-COMBI
SCR 3310
SCR 3311
SCR 3340
OMNIKEY Cardman 3021
Cardman 3121
Cardman 4040
CHERRY ST-1044
ST-1210
ST-1275
C3PO LTC31
LTC36
KBR36
PCMCIA 4040
ExpressCard 4321
Bit4id miniLector USB
miniLector Serie
miniLector PCMCIA
miniLector BAY
miniLector Keyboard
CAST. TECH. Ltd EZ100PU
EZMini
PISCES
Kalysis MEI200
HP HP USB Smart Card Keyboard
DELL Keyboard RT7D60
Keyboard KB813
GEMALTO PC Twin Reader
PC USB-SL Reader
PC Card Reader
PC Express Reader
Lenovo Lenovo USB Smartcard Keyboard
Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 53% l'ha trobat útil (32 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

1. Crec que no està actualitzada. Tampoc no sé quina diferència hi ha entre un T-CAT (SafeSign 3.0) T-CAT (SafeSign 3.0.77), potser s’explica a la web però crec que fora bo que hi hagués alguna informació més detallada.

1. Hola Anna,

Pel que fa a l’actualització ho hem traslladat a la persona responsable per tal que ho valori.
      Pel que fa al Safesign, és el gestor de testimonis necessari per tal de poder fer servir la T-CAT, per tant la diferència que indiques són les versions.
      Pots veure les següents FAQ’S: Manual d’ús del gestor de testimonis (programari Safesign) de la T-CAT i No puc instal·lar o fer ús de la nova versió de SafeSign. Què he de fer?.
      Tanmateix si persisteix el teu dubte, sempre pots contactar amb el nostre centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

Atentament,

Suport AOC

1. Hola David,

El fet que algun lector no aparegui en aquesta llista, no significa que no funcioni amb la T-CAT, sinó que no ha estat avaluat pel nostre equip tècnic.
      Per tant, pots contactar directamennt amb el suport de la marca del lector.