Lectors homologats per la T-CAT

El Consorci AOC NO subministra els lectors. Els usuaris han de sol·licitar el lectors als seus proveïdors informàtics.

Les característiques bàsiques per ser compatible amb la T-CAT: PC/SC 1.0 compliant i que subministri una corrent de com a mínim 60 mA.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 53% l'ha trobat útil (59 vots)
Millora aquest contingut

4 Comentaris

 1. Crec que no està actualitzada. Tampoc no sé quina diferència hi ha entre un T-CAT (SafeSign 3.0) T-CAT (SafeSign 3.0.77), potser s’explica a la web però crec que fora bo que hi hagués alguna informació més detallada.

  1. Hola Anna,

   Pel que fa a l’actualització ho hem traslladat a la persona responsable per tal que ho valori.
   Pel que fa al Safesign, és el gestor de testimonis necessari per tal de poder fer servir la T-CAT, per tant la diferència que indiques són les versions.
   Pots veure les següents FAQ’S: Manual d’ús del gestor de testimonis (programari Safesign) de la T-CAT i No puc instal·lar o fer ús de la nova versió de SafeSign. Què he de fer?.
   Tanmateix si persisteix el teu dubte, sempre pots contactar amb el nostre centre d’Atenció a l’Usuari a través del botó “obre una petició” que trobaràs al marge superior dret d’aquesta mateixa pàgina.

   Atentament,

   Suport AOC

  1. Hola David,

   El fet que algun lector no aparegui en aquesta llista, no significa que no funcioni amb la T-CAT, sinó que no ha estat avaluat pel nostre equip tècnic.
   Per tant, pots contactar directamennt amb el suport de la marca del lector.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN