Llista de bústies de lliurament

Podeu consultar la llista de bústies de lliurament dels ens i usuaris adherits a l’e.FACT en el següent document:

Descarrega (XLSX, Unknown)

 

 

 

 

 

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 24% l'ha trobat útil (49 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

  1. Hola Ferran,

   Dispensa, si t’ha creat confusió la pàgina on et deriva l’enllaç, però és correcta, gairebé a la meitat de la pàgina, trobaràs un titular que diu “Ens i usuaris destacats en l’ús de l’e.FACT”, aquí està l’enllaç que t’adreçarà a un excel on podràs consultar la llista d’ens i usuaris adherits a l’e-FACT. Ho hem de fer d’aquesta manera per tal de garantir que sempre accediu a l’ultima versió actualitzada.

   Atentament!

 1. Tot es pot millorar, perqué no es gens intuitiu aquest programa, ni gens rapid per arribar a enviar una factura, per rebre desprès un talon per correo normal!!! no tinc cap idea del perqué es cambia tot cuan abans era mès rapid y directa…ara espero encara mès per fer aquest tramit i nomès soc un peit autonom, ni secretaria ni res per el estil, aixo si! paguem impost cada vegada mès i mès, fins que tens que tancar o fer una altra cosa en un altra lloc.
  Salutació,

  Fabien Soulard

  1. Hola Fabien,

   Comentar-te que en aquest sentit, e-FACT no està destinat a la creació de factures. Per la creació de factures posem al seu abast la informació relacionada amb una sèrie de solucions, que diferents empreses ofereixen per a la creació i enviament de factures que es podran enviar a les Administracions Públiques Catalanes que disposin del servei e.FACT.

   Tanmateix, creiem que et pot servir d’ajuda la FAQ que trobaràs al següent enllaç, per tal que puguis entendre una mica millor el funcionament e l’e-FACT

   Salutacions,

  1. Hola Laura,

   L’enllaç de la FAQ et porta a la plana on trobaràs el document “llistat d’ens adherits al servei e.FACT”, el trobaràs a l’apartat “Estat del servei”.

   Atentament,

   Suport AOC

CA ES EN