Quan faig la instal·lació de l’idCAT, trobaré una icona a l’escriptori de l’ordinador per utilitzar-lo?

No. El certificat queda guardat al navegador des del que s’hagi fet la instal·lació.

Més informació: Quan instal·lo l’idCAT el puc utilitzar des de tots els meus navegadors? Amb quin navegador es queda instal•lat?

Aquesta informació ha estat útil?
Sí
NoNo
El 63% l'ha trobat útil (91 vots)
Millora aquest contingut

6 Comentaris

1. Pepita Bordalba Garcia

Quan faig la instal·lació de l’idCAT, trobaré una icona a l’escriptori de l’ordinador per utilitzar-lo?
    No. El certificat queda guardat al navegador des del que s’hagi fet la instal·lació.

en que sitio del navegador queda guardado?
    no lo encuentro

1. Hola Pepita,

Te adjuntamos la siguiente FAQ: ¿Cómo puedo probar si un idCAT funciona? para que puedes comprobar si lo tienes instalado en alguno de tus navegadores.
      Si sigues teniendo dudas, puedes contactar con nuestro Centro de Atención al usuario a través del botón “abre una petición” que encontraras en la parte superior derecha de esta misma pagina.

Atentamente,

Soporte AOC

1. Hola Antoni,

Sentimos que tengas problemas con el idCAT. Quizá lo mejor sea que llames a nuestro CAU (93 272 25 01) o abras un tiquet desde el botón “Obre una petició” de la parte superior derecha de esta página. Allí podrás plantear el problema y seguro que lo acabáis resolviendo.

Atentamente,

Suport AOC

CA ES EN