Quan instal·lo l’idCAT el puc utilitzar des de tots els navegadors?

Quan instal·lem un idCAT aquest queda instal·lat al navegador des del que hem fet la instal·lació. En el cas que la instal·lació es faci, però, amb un ordinador Windows i navegador Internet Explorer, aquest emmagatzema el certificat per defecte al repositori del sistema operatiu, i es podrà fer servir amb el navegador Chrome, perquè utilitza aquest mateix magatzem.

Si la instal·lació es fa amb el navegador Firefox, però, es limitarà el seu ús a aquest, a menys que es faci una còpia del certificat seguint els passos de les FAQ’s que trobareu a Contingut relacionat.

Contingut relacionat:

Exportar un certificat en programari amb navegador Firefox

Exportar un certificat en programari amb navegador Google Chrome

Exportar certificat en programari amb navegador Internet Explorer

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 72% l'ha trobat útil (139 vots)