Quan instal·lo l’idCAT el puc utilitzar des de tots els navegadors?

Quan instal·lem un idCAT aquest queda instal·lat al navegador des del que hem fet la instal·lació. En el cas que la instal·lació es faci, però, amb un ordinador Windows i navegador Internet Explorer, aquest emmagatzema el certificat per defecte al repositori del sistema operatiu, i es podrà fer servir amb el navegador Chrome, perquè utilitza aquest mateix magatzem.

Si la instal·lació es fa amb el navegador Firefox, però, es limitarà el seu ús a aquest, a menys que es faci una còpia del certificat seguint els passos de les FAQ’s que trobareu a Contingut relacionat.

Contingut relacionat:

Exportar un certificat en programari amb navegador Firefox

Exportar un certificat en programari amb navegador Google Chrome

Exportar certificat en programari amb navegador Internet Explorer

Aquesta informació ha estat útil? NoSí (+51 rating, 123 votes)
El 71% l'ha trobat útil (125 vots)
Millora aquest contingut

2 Comentaris

1. Estaria bé que s’amplies la informació dient que després de fer la còpia hi ha que instal·larla, que et demana una contrasenya i llavors ja pots utilitzar-la en altres navegadors. La informació no és completa, i per a persones com jo que és la primera vegada que utilitzem un certificat d’aquest tipus, la informació hauria de ser millor.

1. Hola Maria,

Hem procedit a modificar la FAQ, afegint tot el procès d’exportació del certificat, amb els diferents navegadors, on ja s’amplia la informació.

Gràcies per ajudar-nos a millorar!