Que vol dir “Error irrecuperable en fase de signatura” a l’e-NOTUM?

Aquest error ve donat perquè en per algun motiu relacionat amb la signatura de la notificació no s’ha pogut efectuar l’enviament d’aquesta.

Pot ser causat per diversos motius, si estàs obtenint aquest missatge et recomanem que visitis el nostre blog “Estat dels serveis AOC” per saber si hi ha alguna incidència que pugui ser la causant, normalment seria una incidència relacionada amb la PSIS del Consorci AOC. Un cop resolta es rellançaran les peticions per tal que es registrin correctament.

En cas que no hi hagi cap incidència detectada, una altra possibilitat és que el certificat que ens vas cedir per signar les evidències de la notificació hagi caducat, hagi estat revocat.. Parla amb el responsable del servei de certificació del teu ens que et podrà ajudar a comprovar-ho. Tingues present que des del Consorci AOC s’envien diversos recordatoris abans que caduqui un certificat, tant al responsable del servei de Certificació com a la persona indicada a l’alta de l’e-NOTUM com a responsable de l’alta del servei.

En cas que estigui caducat, podeu visitar el següent contingut :

Com renovar un certificat de Segell Electrònic per fer ús dels serveis del Consorci AOC?

Si l’error persisteix, contacta amb nosaltres per comunicar-nos-ho i revisarem el cas.

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
No hi ha valoracions d'aquesta FAQ
Close Bitnami banner
Bitnami